Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Νίκη για Μαρκόπουλο

Νίκη για Μαρκόπουλο

Με το δεξί ξεκίνησε τα φιλικά προετοιμασίας του το Μαρκόπουλο έπειτα από την επικράτησή του με 3-0 (26-24, 25-19, 25-15) επί του Αιγάλεω στα Μεσόγεια.

Το πρώτο φιλικό της φετινής χρονιάς έδωσε το Μαρκόπουλο απέναντι στο Αιγάλεω, με τον Κώστα Σωτηρόπουλο να βλέπει την ομάδα του να «ρολάρει» και αγωνιστικά μετά από τις συνεχόμενες προπονήσεις.

Όπως ήταν βέβαιο και οι δύο ομάδες έδειξαν πως ακόμη χρειάζονται χρόνο και πολύ δουλειά για να βγάλουν το επιθυμητό αποτέλεσμα αφού έχουν κάνει ανανέωση στο ρόστερ τους.

Από πλευράς Μαρκόπουλου αγωνίστηκαν κανονικά κα οι Κνέζεβιτς και Φαμπιάνα Ρόσας ενώ στον πάγκο ήταν η Ευγενία Δικαιούλια που δεν αγωνίστηκε, ενώ από πλευράς Αιγάλεω εκτός ήταν η Όλγα Μελετιάδη.

Το Αιγάλεω παρουσιάστηκε ανταγωνιστικό στα δύο πρώτα σετ του φιλικού βάζοντας δύσκολα στις γηπεδούχες που πήραν το προβάδισμα στις λεπτομέρειες με το 26-24 και έκαναν το 2-0 με το 25-19.

Το τρίτο σετ ήταν ευκολότερο για το Μαρκόπουλο καθώς επικράτησε 25-15 έκανε το 3-0 και έφθασε στην πρώτη του φετινή νίκη με τον Κώστα Σωτηρόπουλο να μένει ικανοποιημένος από τα πρώτα δείγματα γραφής της ομάδας…