A2

Νίκη για Ολυμπιάδα, παραμονή για Άθλο

Νίκη για Ολυμπιάδα, παραμονή για Άθλο

Ολυμπιάδα Πατρών, Άθλος Ορεστιάδας και Πήγασος Πολίχνης προχώρησαν με νίκες κατά την 17η αγωνιστική στον Β Όμιλο της Α2 των ανδρών επικρατώντας επί Απόλλων Πατρών, ΣΠΑ Καρδίτσας και ΓΕ Αλεξανδρούπολης αντίστοιχα.

Η Ολυμπιάδα Πατρών συνεχίζει την πορεία ανόδου της καθώς με το 3-2 κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών ήταν η νικήτρια στον εμφύλιο της Πάτρα κατά την 17η αγωνιστική.

Μια νίκη που την κρατά σταθερά στην 2η θέση και σε απόσταση αναπνοής από τη Νίκη Αιγινίου που είχε εύκολο έργο (0-3) κόντρα στον υποβιβασμένο Πήγασο Κοζάνης.

Τρίποντο με το οποίο «κλείδωσε» την παραμονή του στην κατηγορία και έφερε τον ΣΠΑ Καρδίτσας κοντά στον υποβιβασμό στην Β Εθνική πανηγύρισε στον Έβρο ο Άθλος Ορεστιάδας.

Οι «βυσσινί» του Γιώργου Πασσαλίδη παρουσία 200 φιλάθλων τους επικράτησαν εύκολα με 3-0 των Θεσσαλών και έκλεισαν με χαμόγελα τις φετινές εντός έδρας υποχρεώσεις τους.

Χωρίς προβλήματα προχώρησαν στον 2ο υποόμιλο Πήγασος Πολίχνης και Νέστορας καθώς νίκησαν επί ΓΕ Αλεξανδρούπολης και Μακεδονικού αντίστοιχα και παρέμειναν στις δύο πρώτες θέσεις.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 1ου ΥΠΟΟΜΙΛΟΥ – Β ΟΜΙΛΟΥ

ΕΛΠΙΔΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ –ΑΡΗΣ 3-2

ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ 0-3

ΑΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ- ΣΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 3-0

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ 3-2

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 2ου ΥΠΟΟΜΙΛΟΥ – Β ΟΜΙΛΟΥ

ΠΗΓΑΣΟΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ- ΓΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ 3-0

ΠΕΡΣΕΑΣ – ΑΟ ΣΕΡΡΩΝ 0-3

ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥΣ – ΚΟΜΟΤΗΝΗ 1-3

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ  – ΝΕΣΤΩΡ 0-3

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...