Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Νίκη για ΠΑΟΚ, δοκιμές για Ελγκέτα

Νίκη για ΠΑΟΚ, δοκιμές για Ελγκέτα

Τη νίκη με 4-0 επικράτησε ο ΠΑΟΚ επί του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στο φιλικό προετοιμασίας που πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των Θυρών στο PAOK Sports Arena.

Την ευκαιρία να διαπιστώσουν την αγωνιστική ετοιμότητα των παικτών τους πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών τους στο League Cup που αναμένεται να ξεκινήσει την Παρασκευή είχαν Χόρχε Ελγκέτα και Σάκης Μουστακίδης.

Στο φιλικό που είχε περισσότερο προπονητικού χαρακτήρα ο Ελγκέτα μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του ξεκινώντας τον Γκόμεζ βασικό για τα δύο πρώτα σετ.

Ο Βενεζουελάνος διαγώνιος αν και παρουσιάστηκε καλύτερος από τα προηγούμενα παιχνίδια, έδειξε πως χρειάζεται ακόμη χρόνο προκειμένου να επανέλθει στα γνωστά του επίπεδα.

Μαζί με τον Γκόμεζ ο Χόρχε Ελγκέτα ξεκίνησε τον Τερζή πασαδορο, ακραίους τους Σωτηρίου και Σαφράνοβιτς, κεντρικούς τους Παπαγγελόπουλο-Τακουρίδη και λίμπερο τον Παπαδημητρίου.

Με το 25-21 και το 25-18 ο ΠΑΟΚ έκανε το 2-0 απέναντι στον Εθνικό όπου ο Μουστακίδης έκανε πρόβα τζενεράλε το βασικό σχήμα με τους Παλέντζα και Βελίσκοβιτς να αποτελούν την αιχμή της επίθεσης.

Στο τρίτο και τέταρτο σετ που παίχθηκε στο φιλικό ο Χόρχε Ελγκέτα άλλαξε την ομάδα βάζοντας τον Βαλκιερς στην πάσα, ακραίους τους Γιον και Παναγιώτη Παπαδόπουλο, κεντρικούς τους Παντακίδη –Πελεκούδα και λίμπερο τον Κωνσταντινίδη.

Η απόδοση των «ασπρόμαυρων» ήταν εξίσου καλή καθώς το 25-16 έγραψε το 3-0, ενώ στο έξτρα τέταρτο σετ υπήρξε κόντρα καθώς οι Θρακιώτες αν και βρέθηκαν στο 20-21 γνώρισαν την ήττα στις λεπτομέρειες με το 27-25.

Παρόν στο PAOK Sports Arena έδωσε και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Θανάσης Κατσαρής και ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΠΑΟΚ Αντώνης Τσαλόπουλος.