ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Νίκη για την υπέρβαση

Νίκη για την υπέρβαση

Έτοιμοι να διεκδικήσουν το εισιτήριο της πρόκρισης προς το Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδος δηλώνουν ΑΕΚ και Ηρακλής, με τους «κιτρινόμαυρους» να υποδέχονται τους «κυανόλευκους» με άγριες διαθέσεις στο Μετς.

Μετά την πρόκρισή της επί του Φοίνικα Σύρου η ΑΕΚ έφθασε ένα βήμα πριν την συμμετοχή της στο Final 4 της Γλυφάδας.

Οι «κιτρινόμαυροι» του Νίκου Νεόφυτου έχοντας ψυχολογία και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις τους υποδέχονται τον Ηρακλή και δηλώνουν αποφασισμένοι να κάνουν μια ακόμη υπέρβαση την φετινή χρονιά.

Το κλίμα στην Ένωση είναι πολύ καλό, προβλήματα δεν υπάρχουν και άπαντες με θετική ενέργεια περιμένουν τον «Γηραιό» προκειμένου να διεκδικήσουν τη νίκη που θα τους φέρει στη τελική φάση…

Ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί στο «στρατόπεδο» της Ένωσης και η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής που καλεί τον κόσμο της στο κλειστό του Μετς προκειμένου να ενισχύσουν την ομάδα.

Η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής

«Τον Ηρακλή υποδέχεται αύριο στις 17:30 στο κλειστό του Μετς η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Η ομάδα μας χρειάζεται όσο ποτέ την στήριξη του κόσμου της που θα της δώσει μεγάλη δύναμη στην προσπάθεια της να πανηγυρίσει την πρόκριση στους τέσσερις της διοργάνωσης. Αύριο όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Μετς. Σας περιμένουμε εκεί, για την ΑΕΚ της Καρδιάς».

Στόχος η πρόκριση για Ηρακλή

Με στόχο τη νίκη και την πρόκριση προς τα τελικά της Γλυφάδας θα παραταχθεί και ο Ηρακλής που θέλει να επιστρέψει μετά από αρκετό καιρό στα Final 4 των τίτλων.

Ο «Γηραιός» του Γιάννη Ορφανού απέναντι στον Ολυμπιακό έδειξε πως είναι ικανός για πολλές εκπλήξεις και απέναντι στην ΑΕΚ οι «κυανόλευκοι» θέλουν να δώσουν συνέχεια στις καλές τους εμφανίσεις παρά την κούραση των συνεχόμενων αγώνων.

Ο τεχνικός του Ηρακλή, Γιάννης Ορφανός δήλωσε χαρακτηριστικά «Ξεκινάει μια πολύ δύσκολη εβδομάδα μπροστά μας, αρχίζοντας με την ΑΕΚ για το παιχνίδι του κυπέλλου. Θεωρώ ότι είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με αρκετά έμπειρους παίκτες και ας είναι μια ομάδα που αγωνίζεται στην Α2. Μοναδικός μας στόχος είναι η πρόκριση και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να περάσουμε εμείς στο Final 4. Στη συνέχεια έχουμε το παιχνίδι με την Κηφισιά, ένα άλλο παιχνίδι, ένας στόχος πρωταθλήματος τετράδας που άμα θέλουμε να διατηρήσουμε τη θέση μας θα πρέπει να κοιτάμε μόνο θετικά αποτελέσματα. Για εμάς από εδώ και πέρα όλα τα ματς είναι σημαντικά.»

Ο Μπάιρον Φέργκιουσον που έκανε πολύ καλό παιχνίδι απέναντι στους Πειραιώτες ξεκαθάρισε πως στόχος είναι η πρόκριση τονίζοντας «Για εμάς είναι σημαντικό αυτό το παιχνίδι για να πάρουμε την πρόκριση για το Final 4. Πρέπει να κάνουμε μια πολύ καλή εμφάνιση, γιατί θεωρώ πως είμαστε μια καλή ομάδα και μας αξίζει αυτή η νίκη».

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ ΚΥΠΕΛΛΟΥ
17:30 ΑΕΚ – Ηρακλής
18:00 Ολυμπιακός – Ηρακλής Χαλκίδας
18:30 Εθνικός – Παναθηναϊκός
19:00 ΠΑΟΚ – Νίκη Αιγινίου