ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Νίκη με… σοβαρότητα

hellas_modenegro_gynaikes_2019

Στη σοβαρότητα που έδειξαν παρά την εξασφαλισμένη πρόκριση στάθηκαν στις δηλώσεις τους Τζίνα Λαμπρούση και Μαριαλένα Αρτακιανού, μετά το 3-0 σετ επί του Μαυροβουνίου.

Η Τζίνα Λαμπρούση λίγο μετά το 6×6 και το 3-0 επί του Μαυροβουνίου τόνισε «Θέλαμε να τελειώσουμε τον κύκλο της πρόκρισης αήττητες και χωρίς απώλειες, στόχος που επετεύχθη. Δείξαμε την ίδια σοβαρότητα με τα προηγούμενα παιχνίδια και αυτό φάνηκε από το τελικό 3-0. Παρά το μικρό διάστημα που είχαμε τα Χριστούγεννα για τα δύο παιχνίδια με Νορβηγία και Μαυροβούνιο, κάναμε σωστή προετοιμασία στις προπονήσεις και ήρθαν τα επιθυμητά αποτελέσματα».

Από την πλευρά της η συμπαίκτριά της Μαριαλένα Αρτακιανού δήλωσε «Ξέραμε ότι τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά εκτός έδρας. Το Μαυροβούνιο έπαιξε καλά, εμείς ήμασταν σοβαρές από το πρώτο σερβίς του αγώνα και ήμασταν ανώτερες. Στη κλήρωση θα έχουμε αβαντάζ λόγω της πρώτης θέσης στον όμιλο. Δεν υπάρχει καθόλου άγχος, ξέρουμε ότι όλες οι ομάδες που θα αντιμετωπίσουμε στο Euro είναι υψηλού επιπέδου και το περιμένουμε με ανυπομονησία».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ