Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Νίκη με πάρτι γενεθλίων οι Μακεδόνες

Νίκη με πάρτι γενεθλίων οι Μακεδόνες

Την πρώτη νίκη στη νέα σεζόν πέτυχαν οι Μακεδόνες Αξιού οι οποίοι  επικράτησαν σε φιλικό παιχνίδι της Ελπίδας Αμπελοκήπων με 3-0. Το παιχνίδι έγινε στο κλειστό των Κυμίνων, την έδρα της νεοφώτιστης ομάδας στην Α1 και οι δύο προπονητές  Μανώλης Σκουλικάρης και Γιώργος  Χρυσομαλλίδης είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πολλά σχήματα.

makedones-omadiki-2016-17-000667elpida-omadiki-kathistes-088888

Ειδικά οι γηπεδούχες, αγωνίστηκαν για πρώτη φορά πλήρης με τη συμμετοχή των δύο σπουδαίων ξένων που απέκτησαν στις μεταγραφές, της Αργεντίνας πασαδόρου Σαγκάρντια και της Βραζιλιάνας ακραίας, Μαρλουτσι Τοάτζι.

makedones-elpida-karfi-34567makedones-elpida-files-09999

Από την πλευρά της ομάδας των Αμπελοκήπων ο τεχνικός του συλλόγου είχε τη δυνατότητα να διαπιστώσει πως λειτουργεί η ομάδα με την Αμερικανίδα πασαδόρο Γουίλσον. Απουσίαζαν οι διεθνείς Καλανταρίδου-Καλαντάτζε.

Οι δυο ομάδες είχαν συμφωνήσει να παίξουν και τέταρτο σετ αλλά αυτό διακόπηκε στο 16-10 γιατί είχαν αγώνες οι νεάνιδες!

giannouli-genethlia-1111giannouli-22222

Μετά το ματς, ακολούθησε, πάρτι γενεθλίων για την 21 χρόνη κεντρική (1.81) Κορίνα Γιαννούλη των Μακεδόνων.  Στα αποδυτήρια και μέσα σε πανηγυρικό κλίμα, οι συμπαίκτριες, το προπονητικό επιτελείο και μέλη της διοίκησης, της πρόσφεραν τούρτα και της ευχήθηκαν ομαδικά να τα εκατοστίσει.