PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Νίκη play-off για Αιγάλεω

Νίκη play-off για Αιγάλεω

Στην 5η θέση της Pre League πέρασε το Αιγάλεω καθώς οι «κυανόλευκες» στο εξ αναβολής παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής επικράτησαν 3-2 του ΖΑΟΝ στα Δυτικά προάστια και πλέον κρατάνε την τύχη στα χέρια τους για την συμμετοχή της στα play-off.

Σημαντικό 2ποντο κατέκτησε το Αιγάλεω κόντρα στον ΖΑΟΝ και πλέον μπορεί να στοχεύει στα play-off ανόδου.

Παρά την κούραση αρκετών αθλητριών του από την συμμετοχή τους στο Final 4 των Νεανίδων το City φρόντισε να πάρει τη νίκη και παράλληλα το πλεονέκτημα απέναντι στην ομάδα των Βορείων προαστίων.

Οι «κυανόλευκες» της Αγγελικής Αντωνιάδου έχοντας καλή ψυχολογία προηγήθηκαν με 2-0, όμως ο ΖΑΟΝ με το 28-26 και το 25-18 ισοφάρισε σε 2-2 κάνοντας ντέρμπι τον αγώνα.

Στο ταϊ-μπρεϊκ όμως οι γηπεδούχες έδειξαν περισσότερο αποφασισμένες και με το 15-7 κατέκτησαν τη νίκη και πλέον την τελευταία αγωνιστική στην Πάτρα θέλουν το τρίποντο απέναντι στον Απόλλωνα για να σφραγίσουν και τυπικά την 5η θέση.

Τα σετ: 3-2 (25-23, 25-14, 26-28, 18-25, 15-07)

ΑΙΓΑΛΕΩ (Αντωνιάδη): Βλάχου, Κουλοπούλου, Μανώλικα, Κάστανου, Σολωμού, Καββαδία / Αναστασιάδη (λ), Παναγιωτίδου, Κράνη, Ιωάννου, Χαριτωνίδη, Γάκη.

ΖΑΟΝ (Λιώσης): Κόνιαρη, Καπέλου, Καρακάση, Φακοπουλίδου, Οικονομοπούλου, Διασάκου / Κερασιώτου (λ), Νικολέτου (λ), Μπαφατάκη, Ράγκου, Γιώτα.

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
24/12/2023

Άνοδος για Αμαζόνες

Στην 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκαν οι Αμαζόνες μετά τη νίκη τους επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της νίκης που πέτυχε ο ΖΑΟΝ κόντρα στον Απόλλωνα στην...