ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Οι νικητές του Χριστουγεννιάτικου τουρνουά στο Ράντσο (φωτό)

Οι νικητές του Χριστουγεννιάτικου τουρνουά στο Ράντσο (φωτό)

Με επιτυχία και κάτω απο πυκνό χιόνι  που κάλυψε τα πάντα ολοκληρώθηκε στις εγκαταστάσεις του Ράντσου στο Σοφικό Κορινθίας, το 1ο ranch Christmas volleyball tournament που διοργάνωσαν οι Στέφανος Πολύζος και ΈφηΜαρτσουκάκη.Νικήτρια στη μεγάλη κατηγορία ήταν η ΑΕΚ και στη μικρή κατηγορία ο Ηρακλής Κηφισιάς.

polyzos-kypello-6789000polyzos-metallia-089765

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου που εξέδωσαν οι διοργανωτές:

«Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο ranch Christmas volleyball tournament στις εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης Ranch στο Σοφικο Κορινθιας.
polizoi-0444444polizoi-time-aout-0987

Θα είναι μία αξέχαστη εμπειρία για όλες τις ομάδες αλλά και για κάθε αθλήτρια που συμμετείχε γιατί τόσο το αγωνιστικό επίπεδο αλλά και το επίπεδο διοργάνωσης ήταν πολύ υψηλό . Τα παιδιά εκτός από την αγωνιστική δραστηριότητα είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με το χιόνι και να γνωριστούν με άλλα κορίτσια τις ηλικίας τους
polizoi-055555polizoi-parataxi-678999

Σε αγωνιστικό επίπεδο στην μεγάλη κατηγορία πρώτη βγήκε η ομάδα της ΑΕΚ και ακολούθησαν η Άνοιξη ο Παπαγος, ο Ηρακλης κηφισιας, το ΑΣΚDeree και ο ΑΟΔ Μεταμόρφωση.

Στην μικρή κατηγορία πρώτος βγήκε ο Ηρακλης Κηφισιας και ακολούθησαν τοΑΣΚ Deree  η ‘Ανοιξη, ΑΟΔ Μεταμορφωση 2 και ΑΟΔ Μεταμόρφωση 3
dexameni-korasides-56789sofiko-xionia-044444

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συλλόγους και τις αθλήτριες αλλα και τους διαιτητές τους προπονητές και τους συνοδούς για την συνεργασία και την συμμετοχή τους αλλά και όλους τους  ανθρώπους του Ranch για την βοήθεια τους για την πραγματοποίηση αυτής της αθλητικής γιορτής.

sofiko-dexameni-oloi-mazi-67890polizoi-palamakia-789000

Ιδιαίτερα ευχαριστώ αξίζουν στο κό Δημητρη Σκούρα και την κα Αννυ Σκούρα για την άψογη φιλοξενία
Ευχόμαστε καλή χρονιά σε όλους με υγεία και ευτυχία και δίνουμε ραντεβού στο επομενο RANCH TOURNAMENT!

Οι υπεύθυνοι διοργάνωσης
Στεφανος Πολυζος
Έφη Μαρτσουκακη»

dexameni-anamnistiki-6789999sofiko-xoroi-0000-0000