BEACH VOLLEY

Οι νικητές του τουρνουά της ΕΣΠΕΠ

Οι νικητές του τουρνουά της ΕΣΠΕΠ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά Beach Volley της Ε.Σ.ΠΕ.Π. Παίδων-Κορασίδων Κ-17, που πραγματοποιήθηκε στο φιλόξενο κατάστημα Beachlife-X στον Αγ. Βασίλειο Πατρών το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Μετά από μεγάλες μάχες στην άμμο, Πρωταθλήτριες και πρωταθλητές ανεδείχθησαν αντίστοιχα οι ομάδες, των ΠΑΤΡΩΝΗ Μ. – ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ Χ. και ΧΑΝΔΡΙΝΟΥ Α. – ΧΑΝΔΡΙΝΟΥ ΣΠ.

Την δεύτερη θέση στα αγόρια κατέκτησαν οι ΣΑΚΚΟΣ Α.-ΓΚΡΟΥΜΟΥΣΑΣ Ξ. και στα κορίτσια οι  ΜΠΑΞΙΒΑΝΑΚΗ Στ. – Σ. / ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ Μ.

Τρίτες ανεδείχθησαν στα κορίτσια οι ομάδες  ΤΖΙΩΡΤΖΗ Π. / ΚΑΠΛΑΝΗ Θ. και  ΦΡΑΓΚΙΣΚΑΤΟΥ Α.-Ε. / ΧΑΝΤΖΗ ΕΛΕΝΗ, ενώ στα αγόρια οι ομάδες των ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ Ν. / ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ Ε. και ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ Κ.- ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ Π.

Το συγκεκριμένο τουρνουά αποτέλεσε μέρος του Πανελληνίου πρωταθλήματος Beach volley της ΕΟΠΕ για την κατηγορία Κ-17, που θα πραγματοποιηθεί στις Ράχες Φθιώτιδας το προσεχές Σαββατοκύριακο και θα εκπροσωπήσουν την Ένωση μας.

Στο τουρνουά παραβρέθηκε και ο Εκπρόσωπος του Δημάρχου Πατρέων υπεύθυνος για θέματα αθλητισμού κ. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΚΗΣ, όπου βράβευσε τους νικητές.

Το Δ.Σ. θέλει να ευχαριστήσει όλους τους συμμετέχοντες καθώς επίσης και του εθελοντές Ερυθροσταυρίτες για την παρουσία τους.