Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Νικολάκης και… έτοιμη η Θέτιδα!

Νικολάκης και… έτοιμη η Θέτιδα!
Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά και στην περίπτωση της Θέτιδας οι φήμες επιβεβαιώθηκαν για το νέο τεχνικό που αναλαμβάνει την ομάδα της Βούλας και δεν είναι άλλος από τον Γιάννη Νικολάκη.
Εκτός όμως από το νέο προπονητή, η Θέτιδα ανακοίνωσε σχεδόν ολόκληρο το ροστέρ και τις προσθήκες της και είναι σχεδόν… έτοιμη για τη νέα αγωνιστική σεζόν.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Ο Α.Σ.Π. ΘΕΤΙΣ ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο του σχεδιασμού της γυναικείας ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 :
1.       Προπονητής της ομάδας αναλαμβάνει ο έμπειρος και καταξιωμένος προπονητής Γιάννης Νικολάκης με βοηθό τον αναγνωρισμένο προπονητή Σωτήρη Αντωνίου
2.       Την γυναικεία ομάδα θα στελεχώσουν σίγουρα και την επόμενη χρονιά οι αθλήτριες : Ευδοξία Αργυροπούλου, Αναστασία Γεωργιάδου, Κωνσταντίνα Δρακουλίδου, Εβίτα Ξηντάρα, Χρυσάνθη Καράμπαλη και Αναστασία Γαλανού
3.       Έχει οριστικοποιηθεί η συνεργασία με τις αθλήτριες Μανωλίνα Κωνσταντίνου και Ιωάννα Γκουτιμένκο
4.       Συνεχίζονται οι διαδικασίες ολοκλήρωσης του ρόστερ της ομάδας, πάντα στο πλαίσιο των δυνατοτήτων της”.

Παράλληλα Ο Α.Σ.Π. Θέτις Βούλας ανακοίνωσε την συνεργασία του για την εφετινή σεζόν με τον καταξιωμένο Καθηγητή Φυσικής Αγωγής και Γυμναστή Εθνικών Ομάδων κύριο Χρήστο Βαρατάση , ο οποίος εκτός από Γυναικείο τμήμα θα είναι υπεύθυνος φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα των υποδομών (Παγκορασίδες, Κορασίδες, Νεάνιδες).

Μια συνεργασία του συλλόγου με τον κύριο Χρήστο Βαρατάση, που ξεκίνησε από την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν, τόσο στα camp του συλλόγου, όσο και στα αγωνιστικά τμήματα των υποδομών.