Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Νομικού: «Μεγάλη μου τιμή ο Παναθηναϊκός»

Νομικού: «Μεγάλη μου τιμή ο Παναθηναϊκός»

Αθλήτρια του Παναθηναϊκού είναι και επίσημα η διεθνής άσος, Μαρία Νομικού με την ανακοίνωση των “πρασίνων” να επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του Volleyplanet και κάνει λόγο για συνεργασία για 1+1 χρόνο. H ίδια από τη Λαμία ποιυ βρίσκεται με την Εθνική δεν έκρυψε την ανυπομονησία της ενόψει της νέα αγωνιστικής σεζόν!

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού Α.Ο:

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο ανακοινώνει την απόκτηση της διεθνούς Ελληνίδας διαγώνιας/ακραίας, Μαρίας Νομικού (ημ. γεν. 30/3/93, ύψος 1.90) η οποία υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για ένα συν ένα χρόνο με το Τριφύλλι.

Η διεθνής άσος γεμάτη εμπειρίες από την παρουσία της στην Ιταλία τα τελευταία χρόνια σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικό επίπεδο αφού πέρασε από τη Νοβάρα, την Κορτέζε και τη Μόντσα επιστρέφει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Από τη Λαμία, όπου βρίσκεται για τις υποχρεώσεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, η νεοαποκτηθείσα «πράσινη» ανέφερε στις πρώτες της δηλώσεις: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα αγωνιστώ στον Παναθηναϊκό μια ομάδα με υψηλούς στόχους, που θέλω να τη βοηθήσω να τους καταφέρει. Για καθαρά προσωπικούς λόγους αποφάσισα να γυρίσω στην Ελλάδα  και πιστεύω έκανα μια καλή επιλογή φέτος να αγωνιστώ σε μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Είναι μεγάλη μου τιμή και πλέον όλα θα φανούν στην πορεία μέσα στο γήπεδο, εκεί όπου θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Πραγματικά ανυπομονώ για την αγωνιστική σεζόν που έρχεται».