Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Νώτη: «Χρειαζόμαστε τους βαθμούς»

Νώτη: «Χρειαζόμαστε τους βαθμούς»

Δύο μέρες πριν από τα Χριστούγεννα (23/12) η Ελπίδα ανοίγει την αυλαία του β’ γύρου της Α1 Γυναικών με αντίπαλο τον Αίαντα Ευόσμου στο «Ι. Λεμονίδης» (18.00).

Με το τοπικό αυτό ντέρμπι κλείνει το 2016 και οι αθλήτριες της ομάδας των Αμπελοκήπων θέλουν να πάρουν τη ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου αλλα και πολύτιμους βαθμούς στη μάχη για την παραμονή.

Για τον σημαντικό αγώνα μίλησε στο aselpis.gr, η 19χρονη ακραία Πηνελόπη Νώτη. «Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό κόντρα σε ένα μαχητικό αντίπαλο και να διεκδικήσουμε τη νίκη.

Χρειαζόμαστε αυτούς τους βαθμούς για την παραμονή στην κατηγορία και θέλουμε να τελειώσουμε τη χρονιά δείχνοντας ότι μπορούμε να έχουμε καλύτερη απόδοση», τόνισε η νεαρή αθλήτρια.

Από τα βασικά στελέχη των μέχρι τώρα επιτυχιών της Ελπίδας, η Νώτη αγωνίζεται για πρώτη φορά στην Α1 και λέει τις εντυπώσεις της: «Διεξάγεται ένα δυνατό πρωτάθλημα που δεν αφήνει περιθώρια για λάθη. Υπάρχουν πολλές ανατροπές και μεγάλος ανταγωνισμός που το κάνουν ενδιαφέρον, τόσο στην κορυφή όσο και στο τέλος του βαθμολογικού πίνακα».

Την σημασία του αγώνα της Παρασκευής επισήμανε και ο τεχνικός της ομάδας ,Γιώργος Χρυσομαλλίδης: «Το 2016 ήταν μία σπουδαία χρονιά για την Ελπίδα και θέλουμε να την τελειώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Συνεχίζουμε με ένα ακόμη τοπικό ντέρμπι που έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία και που ενδεχομένως θα καθορίσει την μετέπειτα πορεία μας».