ΔΙΕΘΝΗ

Ντεμπούτο για… φίλημα του Μαδούρα στη Σουηδία

Ντεμπούτο για… φίλημα του Μαδούρα στη Σουηδία

Η νίκη της Χάμπο Βόλεϊ με 3-0 (25-18, 25-22, 25-18) επί της Σόντερτέλγκε συνοδεύτηκε από πολύ καλή εμφάνιση του Έλληνα κεντρικού στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Σουηδίας.

Ο Γιάννης Μαδούρας κέρδισε το χειροκρότημα των φίλων της ομάδας του αλλά και τα εύσημα του προπονητή του, Αλεσάντρο Λόντι, ο οποίος έμεινε ικανοποιημένος από τον νεοπαοκτηθέντα ξένο του. Μάλιστα ο πρώην μπλοκέρ της Λαμίας, σε δηλώσεις του στα σουηδικά ΜΜΕ δύσκολα έκρυβε τον ενθουσιασμό του για το πετυχημένο του ντεμπούτο στο πρωτάθλημα.

“Πήγε καλά το παιχνίδι σήμερα. Πήρα πολλές μπάλες και είχα αποτελεσματικότητα. Ευχαριστήθηκα αυτό το παιχνίδι και ελπίζω να έχουμε ανάλογη συννέχεια” υποστήριξε ο Μαδούρας που χαρακτήρισε “καλό το πρωτάθλημα Σουηδίας, αν και η ελληνική Volleyleague είναι λίγο καλύτερη”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον αγώνα όπου η Χάμπο, στερήθηκε τους Πάουελ (ανέτοιμος) και Στόλιτς (άρρωστος) τα  μπλοκ του Μαδούρα στο 20-20 του β’ σετ ήταν πέρα από εντυπωσιακά και καθοριστικά για την ομάδα του, που απέφυγε την ισοφάριση και με 2-0 σετ έβαλε τις στέρεες βάσεις για την παρθενική της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.