Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ντεμπούτο Κάζμαρτσικ κόντρα στον Εθνικό Π.

Ντεμπούτο Κάζμαρτσικ κόντρα στον Εθνικό Π.
Αμφίρροπη αναμέτρηση στο γυμναστήριο του Εσπέρου Καλλιθέας με τον Εθνικό Πειραιώς να υποδέχεται τον Φοίνικα Σύρου στο ντεμπουτό του Πολωνού προπονητή Όσκαρ Κάζμαρτσικ ( 18.30, Διαιτητές: Γεωργουλέας, Κυριοπούλου).
Αμφότερες οι ομάδες θέλουν βαθμούς για να αναρριχηθούν περαιτέρω στη βαθμολογία, καθώς οι γηπεδούχοι με 6βαθμούς βρίσκονται στην 8η θέση ενώ ο Φοίνικας Σύρου με 10βαθμούς λίγο πιο ψηλά στην 5η.

Ο νεαρός ακραίος του Εθνικού Πειραιώς Κυριάκος Σπυριούνης είπε: «Αντιμετωπίσαμε τον Φοίνικα στο Λιγκ Καπ. Σαφώς είναι καλή και δυνατή ομάδα αλλά εμείς εδώ και καιρό δουλεύουμε την τακτική μας. Εάν καταφέρουμε να κρατήσουμε την τακτική μας στον αγώνα θα νικήσουμε. Στην προπόνηση αναλύουμε το παιχνίδι του αντιπάλου και κάθε παίκτη ξεχωριστά. Γνώση μας βοηθάει πολύ στο να ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε στο γήπεδο. Στην ομάδα μας υπάρχει καλό κλίμα, θετικό πνεύμα και καλή διάθεση. Αυτό φαίνεται και στο γήπεδο. Είναι σίγουρο πως οι φίλοι του Εθνικού θα μας στηρίξουν και σε αυτόν τον αγώνα».

Ντεμπούτο στον πάγκο του Φοίνικα Σύρου θα κάνει ο Όσκαρ Κάζμαρτσικ. Ο κεντρικός του Φοίνικα Αλέξανδρος Χήρας δήλωσε για τον αγώνα με τον Εθνικό: «Η ομάδα μας παίζει καλά και απέναντι στον Παμβοχαϊκό δείξαμε καλή αντίδραση. Αυτή η νίκη μας ανέβασε ψυχολογικά και πάμε για να πάρουμε το διπλό στην έδρα του Εθνικού. Ο αντίπαλος μας είναι πολύ καλή και μαχητική ομάδα που εάν βρει ρυθμό στο σερβίς πιέζει πολύ. Στο Λιγκ Καπ νικήσαμε δύσκολα 3-2. Θα είναι ένας διαφορετικός αγώνας τώρα αλλά ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Ξεκινάμε μία δύσκολη και μεγάλη αποστολή. Την Δευτέρα θα πετάξουμε για Νορβηγία. Είδαμε τον αντίπαλο μας σε βίντεο. Είναι καλή ομάλα αλλά είναι στα μέτρα μας. Η αλλαγή προπονητή και η έλευση του κυρίου Κάσμαρτσικ θα δώσει άλλο αέρα στην ομάδα και σίγουρα μεγαλύτερα κίνητρα σε όλους».