Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ντεμπούτο ο Πανναξιακός, τις εντυπώσεις το Αιγάλεω

Ντεμπούτο ο Πανναξιακός, τις εντυπώσεις το Αιγάλεω

Ντεμπούτο με το… αριστερό πραγματοποίησε στα φιλικά προετοιμασίας του ο Πανναξιακός καθώς το Αιγάλεω έδειξε περισσότερο έτοιμο και μαχητικό επικρατώντας των «κυανοκίτρινων» με 3-1…

Η επίσημη πρώτη του φετινού Πανναξιακού μπροστά στο κοινό του έκρυβε εκπλήξεις. Στο πρώτο τους φιλικό οι αθλήτριες του Κώστα Παπαδόπουλου παρουσιάστηκαν αρκετά «σφιγμένες» από τις μέχρι τώρα προπονήσεις τους, με αποτέλεσμα να βρίσκουν ακόμη τον απαιτούμενο ρυθμό. Κάτι αρκετά φυσιολογικό αφού ο Πανναξιακός βρίσκεται μόλις στην 3η εβδομάδα της προετοιμασίας του.

Από την άλλη πλευρά το Αιγάλεω σε ένα ακόμη παιχνίδι του έδειξε περισσότερο έτοιμο από τις γηπεδούχες, ήταν μαχητικό και γεμάτο ενέργεια και με πολύ καλή άμυνα και μπλοκ  φρόντισε να μπει δυναμικά στην αναμέτρηση κάνοντας το 15-25.

pannaxiakos-aigaleo-filiko

Ο  Πανναξιακός αντέδρασε στο δεύτερο με το 27-25, ωστόσο η συνέχεια ήταν για το City που με το 22-25 και 26-28 έφθασε στο 3-1.

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν ξανά την Κυριακή το μεσημέρι στις 13:00 και θα ξανασυναντηθούν στην Αθήνα το 2ήμερο 6-7 Οκτωβρίου.