Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ντέρμπι παραμονής στην Πάτρα

Ντέρμπι παραμονής στην Πάτρα
Η Παναχαϊκή ψάχνει την πρώτη της νίκη κόντρα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης που προέρχεται από τέσσερις ήττες στην αναμέτρησης της 6ης αγωνιστικής της Volleyleague (2/12, 18.00, Διαιτητές: Ονόπας, Κουτσούλας).

Στην ομάδα της Πάτρας τα περιθώρια για βαθμολογικές απώλειας έχουν στενέψει. «Πρέπει να δώσουμε ότι έχουμε για να πάρουμε αυτή τη νίκη. Οι ήττες εκτός ότι μας έχουν κρατήσει χαμηλά στη βαθμολογία μας φέρνουν πισω στην ψυχολογία και αυτό μας πιέζει καθημερινά. Ειδικά με τις ομάδες που έχουμε κοινούς στόχους πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί και να πάρουμε βαθμούς», δήλωσε ο προπονητής της Παναχαϊκής Παναγιώτης Παπαδόπουλος.

Ο προπονητής της ομάδας Σάκης Μουστακίδης θα έχει για τελευταια φορά στη διάθεσή του τον Αντρέι Ρίστιτς. Ο Σέρβος ακραίος ενημέρωσε την διοίκηση πως θέλει να αποχωρήσει διότι έχει δεχτεί πρόταση από ομάδα που αγωνίζεται στην Α2 Ιταλίας.

«Τα πράγματα είναι δύσκολα αυτή την περίοδο για τον Εθνικό αλλά ο Εθνικός ούτε θα διαλυθεί, ούτε θα σταματήσει να υπάρχει. Θα δώσουμε τη μάχη μας με τους πιστούς ανθρώπους του συλλόγου και φυσικά τους αθλητές που ζουν για την ομάδα. Θα κάνουμε ότι πρέπει για να ανακάμψει η ομάδα. Ναι, ο Ρίστιτς μάλλον θα αγωνιστεί για τελευταία φορά. Υπάρχει πλάνο για την επόμενη μέρα αλλά δεν είναι της παρούσης να το συζητήσουμε. Προέχει ο αγώνας με την Παναχαϊκή. Θα δώσουμε ότι μπορούμε για τη νίκη. Θα είναι δύσκολος αγώνας γιατί και η Παναχαϊκή θέλει τους βαθμούς αλλά είναι στο χέρι μας να τα καταφέρουμε», είπε ο έμπειρος κόουτς.

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...