A2

Ντέρμπι-προπόνηση στην Παλλήνη

Ντέρμπι-προπόνηση στην Παλλήνη

Η Παλλήνη ήταν η νικήτρια στο ντέρμπι κορυφής στον 1ο υποόμιλο του Α Ομίλου καθώς επικράτησε 3-0 του αδιάφορου βαθμολογικά ΟΦΗ. Τη νίκη που την κρατά στην 2η θέση του 2ου  υποόμιλου πανηγύρισε στη Νέα Φιλαδέλφεια η Ροδίων Άθλησις που με το 3-1 επί του Ιωνικού «βλέπει» μπαράζ ανόδου.

Στο πλέον αδιάφορο βαθμολογικά ντέρμπι πρωτοπόρων μεταξύ Παλλήνης και ΟΦΗ νικητής αναδείχθηκαν οι «κυανόλευκοι» που τερμάτισαν και στην 1η θέση του 1ου υποομίλου.

Ένα ντέρμπι που ουσιαστικά ήταν μια καλή προπόνηση για τις δύο ομάδες εν όψει της πρώτης φάσης των μπαράζ που θα διεξαχθούν με την δική τους συμμετοχή αλλά και την συμμετοχή του Εθνικού και μια εκ των Ροδίων- Δραπετσώνας και Απόλλωνα Σμύρνης.

Μια Ροδίων Άθλησις που παραμένει στην 2η θέση μετά τη νίκη της με 3-1 επί του Ιωνικού στη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά που νιώθει καυτή την ανάσα της Δραπετσώνας και του Απόλλωνα Σμύρνης.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 1ου ΥΠΟΟΜΙΛΟΥ Α ΟΜΙΛΟΥ

ΠΑΛΛΗΝΗ – ΟΦΗ 3-0

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ – ΑΕΚ 2-3

ΚΥΡΙΑΚΗ 02/04

ΜΙΛΩΝΑΣ –ΟΠΕ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΧΑΝΙΑ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ 80

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 2ου ΥΠΟΟΜΙΛΟΥ Α ΟΜΙΛΟΥ

ΙΩΝΙΚΟΣ –ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ 1-3

ΚΥΡΙΑΚΗ 02/04

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ –ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΜΥΤΗΛΗΝΗ – ΕΘΝΙΚΟΣ

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...