Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ντέρμπι σε Ερμούπολη και Θεσσαλονίκη

Ντέρμπι σε Ερμούπολη και Θεσσαλονίκη

Σε Σύρο και Θεσσαλονίκη είναι στραμμένα τα βλέμματα το Σαββατοκύριακο, καθώς οι αναμετρήσεις Φοίνικας Σύρου-Ολυμπιακός και Ηρακλής – Παναθηναϊκός ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της 1οης αγωνιστικής…

ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ- ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Μετά τους «πράσινους» του Έβρου ο Παμβοχαϊκός του Κώστα Δεληκώστα υποδέχεται αυτή την φορά τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης ολοκληρώνοντας την μονομαχίες του με τους Θρακιώτες.

Οι «κυανοκίτρινοι» της Κορίνθου ευελπιστούν να πάρουν το τρίποντο όπως και την Τετάρτη δίνοντας συνέχεια στις καλές τους εμφανίσεις που τους έχουν φέρει στην 4άδα του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Κώστας Δεληκώστας χωρίς προβλήματα και καλή ψυχολογία είναι έτοιμος για το παιχνίδι τονίζοντας «Ο βαθμός δυσκολίας που έχει ο αγώνας με τον Εθνικό δεν έχει σχέση με την Ορεστιάδα. Πρέπει να κάνουμε καλύτερη εμφάνιση από την Τετάρτη, με λιγότερα λάθη ώστε να πάρουμε ακόμα τρεις βαθμούς και να κλείσουμε αήττητοι στην έδρα μας για τον Α΄γύρο του πρωταθλήματος».

Με ψυχολογία και νίκες όμως πηγαίνει στο Βραχάτι και ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης που μετρά 3 συνεχόμενες επιτυχίες.

Ο Σάκης Μουστακίδης έχει όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους και θέλει να επιστρέψει στην Αλεξανδρούπολη με βαθμολογικό όφελος.

Ο Θρακιώτης τεχνικός δήλωσε «Είμαστε σε καλή κατάσταση και με χαροποιεί που ατομικά ο κάθε παίκτης αλλά και όλη η ομάδα ανεβαίνουν αγωνιστικά. Είμαστε μέσα στο στόχο της 8αδας. Ο Παμβοχαϊκός έχει πολύ καλή ομάδα και στην έδρα του έχει δύναμη στο σερβίς και στην επίθεση. Πρέπει να κάνουμε καλή τακτική για να του χαλάσουμε την υποδοχή και από εκεί και πέρα όλα μπορούν να γίνουν».

ΗΡΑΚΛΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έχοντας δείξει δείγματα γραφείς στο Ρέντη κόντρα στον Ολυμπιακό, ο Ηρακλής υποδέχεται τον Παναθηναϊκό θέλοντας να πανηγυρίσει τη νίκη σε ένα παιχνίδι όπου το αποτέλεσμα του είναι ανοικτό….

Ο «Γηραιός» έδειξε σε πολύ καλή κατάσταση απέναντι στους Πειραιώτες και αυτό πιστεύει και εύχεται ο Γιάννης Ορφανός πως θα συνεχιστεί και με τους «πράσινους».

Ο προπονητής των «κυανόλευκων» μιλώντας στον Libero 107.4 και την εκπομπή «Ώρα Μπλέ» για τον αγώνα απέναντι στον Παναθηναϊκό ζήτησε γεμάτο γήπεδο δηλώνοντας «Θέλουμε στην έδρα μας να κρατήσουμε το αήττητο, να μην περάσει κανείς. Ο Παναθηναϊκός είναι βελτιωμένος σε σχέση με πέρυσι. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και σίγουρα ένα γεμάτο γήπεδο για εμάς είναι μια πολύτιμη βοήθεια. Περιμένουμε γεμάτο το γήπεδο, είναι ένα ντέρμπι και θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας για να φτάσουμε σε μια νίκη που θα μας κρατήσει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας».

Έχοντας επικρατήσει επί της Κηφισιάς ο Παναθηναϊκός πάει στη Θεσσαλονίκη για να πάρει μια ακόμη νίκη.

Οι «πράσινοι» έχουν βρει ρυθμό και παίρνουν τα αποτελέσματα που χρειάζονται και αυτό θέλουν να κάνουν και στην Μίκρα. Σε ένα παιχνίδι όπου παλαιότερα έκριναν τίτλους, άπαντες θέλουν να πάρουν το καλύτερο και να κρατηθούν όσο πιο ψηλά μπορούν.

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ– ΚΗΦΙΣΙΑ

Στην Ορεστιάδα ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας παίζει ένα από τα κρισιμότερα παιχνίδια του καθώς τα περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα.

Οι «πράσινοι» που επέστρεψαν με τρένο από την Αθήνα την Τετάρτη, έχοντας ελάχιστο χρόνο για ανασύνταξη δυνάμεων θα κάνουν τα πάντα προκειμένου να έχουν βαθμολογικό όφελος και να μπορέσουν να κοιτάνε με αισιοδοξία το μέλλον.

Βέβαια χωρίς προπονήσεις από την Τετάρτη τα πράγματα δυσκολεύουν αφού άπαντες είναι στα όριά τους και από Κυριακή ενδεχομένως να υπάρξουν εξελίξεις στην Γενική Συνέλευση που έχει προκηρύξει η διοίκηση.

Ο Σωτήρης Μπεκιάρης γνωρίζοντας την κατάσταση εκ των έσω πλέον τόνισε «Αντιμετωπίζουμε πολλά προβλήματα αλλά δεν είναι δυνατόν να δώσουμε λύση σε όλα. Η κατάσταση είναι κάτι παραπάνω από δύσκολη».

Από την άλλη πλευρά η Κηφισιά θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά τις ήττες από τους «αιώνιους» και να ανέβει όσο περισσότερο μπορεί στην βαθμολογία.

Ο Κώστας Αρσενιάδης ξέρεις πως ο βαθμός δυσκολίας αυτή τη φορά είναι διαφορετικός, όμως ο έμπειρος τεχνικός δεν παραγνωρίζει την κακή παράδοση που έχουν οι «κυανόλευκοι» στον Έβρο υπογραμμίζοντας «Είναι μία δύσκολη αποστολή για εμάς. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο ταξίδι στην Ορεστιάδα και ένα παιχνίδι σε μία αρκετά επικίνδυνη έδρα. Μάλιστα κόντρα στην Ορεστιάδα έχουμε κακή παράδοση την οποία θέλουμε να σπάσουμε. Χρειαζόμαστε τη νίκη τόσο για βαθμολογικούς όσο και για ψυχολογικούς λόγους».

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής διεξάγεται στην Ερμούπολη με τον Φοίνικα να φιλοξενεί τον Ολυμπιακό.

Οι «Πειρατές» των Κυκλάδων θέλουν να πάρουν βαθμό ή βαθμούς από τον αγώνα και να αναριχηθούν ψηλότερα στην βαθμολογία.

Ο Ντούσκο Νίκολιτς δεν έχει προβλήματα και βλέποντας τους παίκτες του σε καλή κατάσταση τόνισε «Έχουμε μπροστά μας το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που θέλουμε να δείξουμε πολλά. Το πρόγραμμα δε μας βοήθησε ώστε να έχουμε περισσότερες ημέρες προετοιμασίας. Θέλουμε να κάνουμε καλή εμφάνιση. Ο Ολυμπιακός έχει τη δύναμη του στην υποδοχή και θα παίξουμε για να την χαλάσουμε».

Ο Ολυμπιακός θέλει να περάσει νικηφόρα από τις Κυκλάδες και να πάρει τη νίκη που θα τον κρατήσει αήττητο στο πρωτάθλημα.

Ο Σλόμπονταν Μπόσκαν υπολογίζει πολύ την έδρα του Φοίνικα λέγοντας «Ο Φοίνικας παίζει ιδιαίτερα καλά στην έδρα του και περιμένω ότι το γήπεδό του θα είναι γεμάτο. Σίγουρα ο αντίπαλός μας έχει μεγάλο κίνητρο όταν παίζει κόντρα σε εμάς. Ωστόσο για την ομάδα μας είναι σημαντικό να συνεχίσουμε με σοβαρότητα και να κερδίσουμε όπως σε όλα τα παιχνίδια και ειδικά στα τελευταία».

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 10ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2017

18:00 ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ- ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

18:00 ΗΡΑΚΛΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

18:00 ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ – ΚΗΦΙΣΙΑ

20:30 ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2017

18:00 ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ – ΠΑΟΚ

19:00 ΚΥΖΙΚΟΣ Ν. ΠΕΡΑΜΟΥ- ΗΡΑΚΛΗΣ Χ.

Bαθμολογια Volley League Πάμε Στοίχημα 16-17

Θ.

Ομάδα

Αγ.

Βαθ.

Σετ

1 Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. 9 27 27-4
2 Παναθηναϊκός Α.Ο. 9 22 24-10
3 Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 9 19 21-15
4 Γ.Α.Σ. Παμβοχαϊκός 9 18 21-14
5 ΠΑΟΚ 8 17 20-9
6 Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης 9 14 18-16
7 Α.Ο.Φοίνικας Σύρου 8 14 18-15
8 Α.Ο.Π. Κηφισιάς 9 12 17-20
9 Παναχαϊκή Πετοσφαίριση 9 9 14-21
10 Α.Π.Φ.Σ.Ηρακλής Χαλκίδας 9 3 9-24
11 Α.Π.Σ.Κύζικος Ν. Περάμου 9 3 7-24
12 Α.Ο.Ορεστιάδας 9 1 3-27