ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ντέρμπι σε Μετς και Ρέντη

Ντέρμπι σε Μετς και Ρέντη

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός – Παμβοχαϊκός είναι τα δύο μεγάλα ντέρμπι που έβγαλε η κλήρωση της 1ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ανδρών κατά την σημερινή κλήρωση της διοργάνωσης που πραγματοποίησε η ΕΟΠΕ στα γραφεία της, με τους ΠΑΟΚ, Ηρακλή και Εθνικό Αλεξανδρούπολης να είναι οι «τυχεροί» της ημέρας.

Η συμμετοχή των ομάδων της Α1 στην διοργάνωση έφερε αρκετά ντέρμπι στην  Β Φάση της του Κυπέλου Ανδρών και πλέον αρχίζουν τα δύσκολα για αρκετές ομάδες…

ΑΕΚ – Παναθαναϊκός και Ολυμπιακός – Παμβοχαϊκός είναι τα δύο ζευγάρια που «μαγνητίζουν» το ενδιαφέρον από το πρόγραμμα της Β Φάσης, την ώρα που ανοικτούς λογαριασμούς στο Ζηρίνειο έχουν η Κηφισιάς με τον Φοίνικα Σύρου.

Από εκεί και μετά ευκολότερο έργο έχουν ΠΑΟΚ, Ηρακλής και Εθνικός Αλεξανδρούπολης που κληρώθηκαν με την Κομοτηνή, την ΧΑΝΘ και τον Νέστωρ αντίστοιχα…

Τυχερή και οι Ροδίων Άθλησις και Πήγασος Πολίχνης που «έπεσαν» με Αιγιαλέων και Πανόραμα αντίστοιχα με τους Δωδεκανήσιους να είναι γηπεδούχοι και η ομάδα του Αντρέϊ Κράβαρικ φιλοξενούμενη.

Οι αγώνες οι οποίοι είναι νοκ άουτ θα διεξαχθούν την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου. Οι ώρες των αγώνων θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Αναλυτικά τα ζευγάρια:
ΑΟΠ Κηφισιάς – ΑΟ Φοίνικας Σύρου
Ολυμπιακός ΣΦΠ – ΓΑΣ Παμβοχαϊκός
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός ΑΟ
Ροδίων Άθλησις – ΑΟ Αιγιαλέων
ΠΑΟΚ – ΜΓΣΑΕ Κομοτηνής
ΧΑΝΘ – Ηρακλής Πετ. 2015
ΑΜΣ Νέστωρ – ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης
ΑΕΝ Πανοράματος – Πήγασος Πολίχνης