Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ντέρμπι στα Κύμινα

Ντέρμπι στα Κύμινα

Η αναμέτρηση των Μακεδόνων με τον ΑΟ Θήρας στο κλειστό των Κυμίνων ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής της A1 Γυναικών (10/3, 19.00), αφού και οι δυο ομάδες έχουν στόχο τη δεύτερη θέση ενώ στο δεύτερο χρονικό ματς της ημέρας ο Πορφύρας υποδέχεται τον Αίαντα (20.00).

Οι Μακεδόνες καλούνται να βρουν ρυθμό και να ξεπεράσουν την αγωνιστική απραξία λόγω του final-4 του Κυπέλλου ενώ θέλουν τη νίκη < για να παραμείνουν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και να έχουν πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

Ίδιος στόχος και για τον Ο ΑΟ Θήρας. Η ομάδα του Γιώργου Ρούση είναι έναν βαθμό πίσω από τους Μακεδόνες και θέλει τη νίκη για να τους προσπεράσει στον βαθμολογικό πίνακα.

Στη δεύτερη αναμέτρηση της ημέρας, ο Αίας με 27 βαθμούς έχει ακόμα μαθηματικές ελπίδες να βρεθεί στην τετράδα της βαθμολογίας, ωστόσο εκτός από τους απαραίτητους βαθμούς θα χρειαστεί και συνδυασμό αποτελεσμάτων. Ο Πορφύρας, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό κρατάει την καλή εμφάνιση απέναντι στον Κυπελλούχο Ελλάδας και στοχεύει στη διάρκεια, για να μπορέσει να πάρει τη νίκη με αντίπαλο τον Αίαντα.