Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ντέρμπι στα Νότια προάστια

Ντέρμπι στα Νότια προάστια

Σημαντικά ντέρμπι περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής της Volleyleague γυναικών με την αναμέτρηση της Θέτιδας Βούλας κόντρα στην Σαντορίνη να επικεντρώνει το ενδιαφέρον όλων το Σάββατο, ενώ την Κυριακή δεσπόζει το ντέρμπι της Νάξου όπου ο Πανναξιακός υποδέχεται τον Ολυμπιακό…

Δυνατά παιχνίδια που αναμένεται να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων θα διεξαχθούν την 13η αγωνιστική. Μια αγωνιστική που ανοίγει την αυλαία της το Σάββατο με 4 αναμετρήσεις και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή με 2 ακόμη.

Πρώτο σερβίς της αγωνιστικής θα δοθεί στα Μεσόγεια. Εκεί όπου το φιλόδοξο και «μαχητικό» Μαρκόπουλο υποδέχεται τον Άρη που μετά τη νίκη του επί της Ηλιούπολης στοχεύει σε μια ακόμη επί Αθηναϊκού εδάφους.

Το ντέρμπι της ημέρας θα φιλοξενηθεί στα νότια προάστια. Η Θέτιδα Βούλας φιλοξενεί την Σαντορίνη σε έναν αγώνα που οι γηπεδούχες του Γιάννη Νικολάκη θέλουν το θετικό αποτέλεσμα ευελπιστόντας και στην κούραση των «κυανόλευκων» απο την Ευρωπαϊκή τους αναμέτρηση.

Στην Θεσσαλονίκη ο Αίας Ευόσμου αντιμετωπίζει τον Πορφύρα έχοντας στόχο τη νίκη που θα μειώσει την διαφορά του από την ομάδα του Πειραιά. Απο την άλλη οι «ροσονέρι» του Βασίλη Πανδή χωρίς προβλήματα θέλουν να κατακτήσουν την 5η τους νίκη προκειμένου να μείνουν μόνοι τους στην 8η θέση.

Στο κλειστό του Αγίου Θωμά ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ηλυσιακό σε ένα παιχνίδι όπου οι «πράσινες» είναι το μεγάλο φαβορί και θέλουν το τρίποντο για να κρατηθούν στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Volleyleague γυναικών – 13η αγωνιστική

Σάββατο 25 Ιανουαρίου

18.00: ΑΟ Μαρκοπούλου – ΑΣ Άρης

19.00: ΑΣΠ Θέτις – ΑΟ Θήρας

19.00: ΑΠΣ Αίας – ΑΟΦ Πορφύρας

20.00: Παναθηναϊκός ΑΟ – Ηλυσιακός ΑΟ

Κυριακή 26 Ιανουαρίου

17.30: ΠΑΟΚ – ΓΣ Ηλιούπολης

19.00: Πανναξιακός ΑΟΝ – Ολυμπιακός ΣΦΠ