ΔΙΕΘΝΗ

«Ντοπέ» και άλλος Ρώσος διεθνής

«Ντοπέ» και άλλος Ρώσος διεθνής

Άλλο ένα κρούσμα, το δεύτερο κατά σειρά, μέσα σε λίγες ημέρες που αφορά διεθνή παίκτης της Ντιναμό Μόσχας έχει προκαλέσει σοκ στο ρωσικό βόλεϊ.

Περίπου μία εβδομάδα μετά το κρούσμα ντόπινγκ του διεθνή Μοσχοβίτη άσου Αλεξάντρ Μάρκιν ένας ακόμη συμπαίκτης του, ο λίμπερο Αλεξέι Ομπμοκάεφ δεν κατάφερε να περάσει με επιτυχία το τεστ ντόπινγκ κοντρόλ που υποβλήθηκε.

OBMOCHAEV_GONCHAREVA_2

Σε αντίθεση με τον Μάρκιν και την σουπερστάρ του τένις Μαρία Σαραπόβα, που βρέθηκαν να έχουν κάνει χρήση της ουσίας «Meldonium» σύμφωνα με ρωσικά μέσα ενημέρωσης ο Ομπμοκάεφ βρέθηκε «ντοπέ» σε άλλη ουσία, που συγκαταλέγεται στη λίστα των απαγορευμένων ουσιών της WADA.

obmochaev_11

Αυτός είναι μάλλον ένας από τους λόγους που η ομάδα του Ντιναμό, αναγκάστηκε να απομακρύνει τελείως από τις προπονήσεις και τους αγώνες το διεθνή άσο, που φέτος αγωνίστηκε σε 10 ματς της ρωσικής Λίγκας και ένα παιχνίδι στο Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς κινδυνεύει πλέον με ποινή τριετούς αποκλεισμού από τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

obmochaev_gonchareva

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά τον πρόσφατο χωρισμό με τη σύζυγο και πανέμορφη διεθνή της Ντιναμό, Ναταλία Γκοντσάρoβα, ο Ομπμοκάεφ δέχεται ένα ακόμη ισχυρό «χτύπημα» στην ψυχολογία του, καθώς όλα δείχνουν ότι θα μέσα σε όλα θα χάσει και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο.