Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ντουμιτρέσκου: «Σας ευχαριστώ Κύριε Πρόεδρε. Ήμουν Ευλογημένη»

ROUXI_THANASIS
Υπήρξε μέλος και αρχηγός της αυτοκρατορίας του Παναθηναϊκού στο βόλεϊ γυναικών υπό την προεδρία του Θανάση Γιαννάκοπουλου, όταν ο ανταγωνισμός ήταν στο ζενίθ! Η Ρούξι Ντουμιτρέσκου αποχαιρέτησε με τον δικό της τρόπο τον εμβληματικό πρόεδρο της “Μάνας του Λόχου”.
«Κάποτε, πριν από χρόνια, είχα πει “ευλογία και κατάρα”….
Κοίτα που πρέπει να μαθαίνουμε να ζούμε χωρίς τον Παύλο και τον Θανάση. Κανείς μας δεν το σκέφτηκε ποτέ αυτό, επειδή τους θεωρούσαμε αθάνατους. Και έτσι είναι τελικά. Ανιδιοτελής αγάπη για το τριφύλλι. Πάθος, σεβασμός, θυσία, είναι μερικά από τα πράγματα που μου έμαθαν. Δέος όταν έμπαιναν στον Τάφο να παρακολουθούν τα ματς μας.
Τους ευχαρίστησα πολλές φορές, μα ακόμα και μετά από τόσα χρόνια, αισθάνομαι πως δεν ήταν αρκετές. Και πως να είναι… γι’αυτό, για τελευταία φορά,
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ Κύριε Πρόεδρε
Ήμουν ευλογημένη», έγραψε η Ρούξι που δεν υπήρξε φορά -κάτι που το φανερώνουν και όλες οι φωτογραφίές- που να μη δώσει την κούπα πρώτα στον αείμνηστο πρόεδρο, αναγνωρίζοντας στο έπακρο όλα όσα παρείχε στην ομάδα με στόχο να πρωταγωνιστεί και να είναι πολυνίκης μέχρι και σήμερα στο άθλημα του βόλεϊ!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ