Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ο 36αρης Σπύρος Μπλέτσας

Ο 36αρης Σπύρος Μπλέτσας

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στην κορυφή και ο Σπύρος Μπλέτσας πανηγύρισε το 36ο  τρόπαιο στον Πειραιά γνωρίζοντας την αποθέωση από τους φίλους των «ερυθρολεύκων» στο Ρέντη…

Η ώρα της απονομής μαγική και ονειρεμένη για όλους στον Πειραιά… Κυρίως όμως για τον Σπύρο Μπλέτσα… Τον εμβληματικό φροντιστή των «ερυθρολεύκων» ο οποίος κλήθηκε από τον Κώστα Χριστοφιδέλη να σηκώσει τον 36ο τίτλο της ζωής του στην ομάδα και να το πανηγυρίσει σαν μικρό παιδί.

Ο αγαπημένος όλων φροντιστής του Ολυμπιακού πρόσθεσε μια ακόμη κούπα στο… βιογραφικό του και ήταν από τους πρωταγωνιστές των πανηγυρισμών αφού άκουσε το όνομά του να γίνεται σύνθημα από τους φιλάθλους.

Οι «ερυθρόλευκοι» αποθέωσαν τον Μπλέτσα φωνάζοντας ρυθμικά το όνομά του, ενώ λίγο μετά όταν ακούστηκε το «Σπύρο ψυχάρα, Ολυμπιακάρα» όλοι το γήπεδο ξέσπασε σε παρατεταμένο χειροκρότημα…

mpletsas_osfp_renti_2018 bletsas_xristofidelis_renti_2018

Μπλέτσας : «Μας αμφισβήτησαν, αλλά τα παιδιά απέδειξαν πως το άξιζαν»

Μετρώντας ήδη 26 χρόνια στα «ερυθρόλευκα» αποδυτήρια, ο Σπύρος μιλώντας στο Volleyplanet μέσα από το… δικό του «βασίλειο» υπογράμμισε «Είμαι χαρούμενος που κατακτήσαμε το πρωτάθλημα γιατί μας αμφισβήτησαν πολλοί… Τα τελευταία 3 χρόνια μας αμφισβήτησαν αρκετοί που δεν έδειξαν εμπιστοσύνη στην ομάδα, όμως σήμερα αυτά τα παιδιά απέδειξαν πως άξιζαν αυτό το πρωτάθλημα. Τρία χρόνια χωρίς πρωτάθλημα είναι πολλά, αλλά φέτος πίστευα από την αρχή πως θα το πάρουμε. Για εμένα είναι το 12ο πρωτάθλημα και γενικά έχω 36ο τίτλους στην ομάδα» για να συμπληρώσει «Στόχος μου είναι να βοηθώ την ομάδα να φθάνει στους τίτλους και πάνω από όλα να έχουν υγεία τα παιδιά. Ευχαριστώ όλα τα παιδιά που με στηρίζουν και τους στηρίζω…».

Αναφερόμενος στον Κώστα Χριστοφιδέλη ο Σπύρος τόνισε «Ο Κώστας ήταν και θα είναι για μέσα σαν παιδί μου. Το είχα από 18 χρονών και έχει μεγαλώσει. Για μένα είναι σαν παιδί μου. Όπως και όλα τα παιδιά στην ομάδα».

Χριστοφιδέλης : «Ο Σπύρος είναι ο πατέρας μας»

Ο Κώστας Χριστοφιδέλης στις δηλώσεις του μίλησε για τον ξεχωριστό Σπύρο Μπλέτσα υπογραμμίζοντας «O Σπύρος Μπλέτσας είναι μοναδικός. Τον αγαπάμε πάρα πολύ. Τον αγαπά ο κόσμος του Ολυμπιακού. Ξέρετε όταν όλοι αυτοί οι αφανείς ήρωες λαμβάνουν τις αποδοχής του κόσμου νομίζω ότι είναι το ιδανικό. Ο Σπύρος είναι ο πατέρας μας, τον αγαπάμε, τον στηρίζουμε και θα είναι για πολλά χρόνια εδώ στην ομάδα».

Η ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΜΠΛΕΤΣΑ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...