ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ο ΑΟΠ Κηφισιάς μοίρασε «ευχαριστώ» και «συγχαρητήρια»

Ο ΑΟΠ Κηφισιάς μοίρασε «ευχαριστώ» και «συγχαρητήρια»

Ο ΑΟΠ Κηφισιάς εξέδωσε ανακοίνωση ευχαριστώντας τον υπέροχο κόσμο της ομάδας που έκανε αισθητή την παορυσία του στο F-4 του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ στάθηκε τόσο στην παρουσία των παιδιών στις κερκίδες του ΔΑΚ Γλυφάδας, όσο και στις συνθήκες ασφάλειας του διημέρου.

Η ομάδα της Κηφισιάς μπορεί να μην κατέκτησε το Κύπελλο, αλλά με την παρουσία της και τις κινήσεις δείχνει η κερδισμένη της διοργάνωσης, αποδεικνύοντας ότι είναι έτοιμη για μεγάλα πράγματα. Ο σύλλογος των βορείων προαστίων με ανακοίνωσή του συνεχάρη τον κόσμο της ομάδας, και ευχαρίστησε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς της διοργάνωσης για το διήμερο γιορτής στην Γλυφάδα.

Πιο αναλυτικά:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι προπονητές και οι παίκτες του Αθλητικού Ομίλου Πετοσφαίρισης Κηφισιάς ευχαριστούν θερμά τους φιλάθλους της ομάδας για την παρουσία τους στο final 4.

Με την υποδειγματική συμπεριφορά τους στις κερκίδες στήριξαν την ομάδα με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο. Είμαστε σίγουροι ότι θα είναι δίπλα μας και στα Play off της Volley League. Η ομάδα μας σε κάθε παιχνίδι καταθέτει την ψυχή της για να τους κάνει υπερήφανους.

Επιπλέον, ευχαριστούμε τους εκπροσώπους του Δήμου Κηφισιάς με επικεφαλής τον δήμαρχο Γιώργο Θωμάκο, για την παρουσία τους στο γήπεδο, καθώς και την υποστήριξή τους.

Επίσης, θα θέλαμε να συγχαρούμε την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης για την άρτια διοργάνωση του final 4. Η παρουσία εκατοντάδων παιδιών στις κερκίδες του ΔΑΚ Γλυφάδας μετέτρεψε την διοργάνωση σε γιορτή του βόλεϊ.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Ελληνική Αστυνομία η οποία πήρε όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε οι αγώνες να πραγματοποιηθούν κάτω από συνθήκες απόλυτης ασφάλειας».