A2

Ο Άθλος Ορεστιάδας «βουλιάζει» τον ΑΟ Ορεστιάδας (pics)

Ο Άθλος Ορεστιάδας «βουλιάζει» τον ΑΟ Ορεστιάδας (pics)

Ο Άθλος Ορεστιάδας ήταν ο μεγάλος νικητής στον πρώτο επίσημο «εμφύλιο» του Έβρου καθώς με το 3-0 επί του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας παρέμεινε στην κορυφή του 1ου υποομίλου του Β Ομίλου και παράλληλα κράτησε τους «πράσινους» χωρίς νίκη στον Α γύρο του πρωταθλήματος.

Βίους αντίθετους χαράσσουν την φετινή χρονιά Άθλος και Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας καθώς οι στόχοι και οι μέχρι τώρα πορεία τους στον Όμιλο της Α2 διαφορετικές. Το τέλος του πρώτου γύρου βρίσκει τον Άθλο Ορεστιάδα στην κορυφή και τον Αθλητικό Όμιλο των εφήβων τελευταίο και χωρίς καν νίκη.

Στο ντέρμπι της Ορεστιάδας που φιλοξενήθηκε στο «Νικόλαος Σαμαράς» ο Άθλος Ορεστιάδας δεν δυσκολεύθηκε με το 3-0 να πάρει το τρίποντο και να παραμείνει στην πρώτη θέση και σε τροχιά μπαράζ ανόδου.

aoo-athlos-3 aoo-athlos-1 aoo-athlos-4 aoo-athlos-6

Την ίδια ώρα όπου οι «μικροί» του Γιώργου Πασαλίδη με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου μετρούν 7 ήττες και οδεύουν προς την Β Εθνική.

Ο τεχνικός του Άθλου Ορεστιάδας Παναγιώτης Τσιακμάκης αναφερόμενος στον εμφύλιο της Ορεστιάδας και τη νίκη των «βυσσινί» δήλωσε «Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι και δύσκολο για παίκτες, κόσμο και πολλούς στην πόλη κυρίως από πλευράς ψυχολογίας. Ο αγώνας πήγε όπως το περιμέναμε.  Ήμασταν καλύτεροι, φθάσαμε εύκολα στη νίκη και πλέον κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι».

ΑΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Πασαλίδης): Π. Μποζίδης, Κανταρίδης, Παπαναστασίου, Αντωνιάδης, Τσιουτσιουλούδης, Παλάκης, Φιλιππίδης (λ) / Β. Μποζίδης (λ), Παλλας, Πεχλιβανίδης, Εμμανουηλίδης, Βλασακίδης, Βαρσαμίδης.

ΆΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Τσιακμάκης): Καψαλιάρης, Καρδαμανίδης, Τριανταφυλλίδης, Χουσίδης, Μαρκίδης, Διαμαντίδης, Σαββόγλου (λ) /  Τσιαμίτας, Αλεξούδης, Μαμαλίγκας, Ουζουνίδης, Σεβαστόπουλος.

aoo-athlos-5 aoo-athlos-2

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 1ου ΥΠΟΟΜΙΛΟΥ Β ΟΜΙΛΟΥ
ΑΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ -ΑΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ                                 0-3
ΕΛΠΙΔΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΓΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ    3-0
ΑΕ ΚΟΜΗΤΗΝΗΣ – ΑΟ ΣΕΡΡΩΝ                                               3-0
ΑΡΗΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ                                            3-2

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1.ΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ                             17
2.ΑΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ                     17
3. ΕΛΠΙΔΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ         15
4.ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ            14
5. ΑΡΗΣ                                                  9
6. ΣΕΡΡΕΣ                                             6
7. ΓΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ           6
8. ΑΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ                           0

ΦΩΤΟ : ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...