Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ο Δαρίδης στον Ολυμπιακό

Ο Δαρίδης στον Ολυμπιακό

Επιβεβαιώνοντας στο απόλυτο το ρεπορτάζ του Volleyplanet ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Άκη Δαρίδη με τον 26χρονο λίμπερο να υπογράφει το νέο του συμβόλαιο με τους “ερυθρόλευκους” και να δηλώνει έτοιμος να δώσει το 200% του εαυτού του για να κατακτήσουν οι Πειραιώτες τον τίτλο…

Το όνομά του στην λίστα των αθλητών που έχουν αγωνιστεί στους “αιώνιους” του ελληνικού βόλεϊ πρόσθεσε ο Άκης Δαρίδης.

Ο 26χρονος λίμπερο μετά την περσινή του θητεία στον Παναθηναϊκό και την διοικητική αβεβαιότητα που επικρατεί εκεί, ήρθε σε συμφωνία με τους “ερυθρόλευκους”  και πλέον θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Πειραιά.

Μια μεταγραφή που ανακοίνωσε και επίσημα ο Ολυμπιακός με τον Άκη Δαρίδη να δηλώνει έτοιμος και αποφασισμένος να δώσει τον καλύτερο του εαυτό προκειμένου η ομάδα να επιστρέψει στους τίτλους…

Ο Άκης Δαρίδης στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα των “ερυθρολεύκων” τόνισε  «Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Ολυμπιακού και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου, δίνοντας μου την ευκαιρία να κάνω αυτό το βήμα στην καριέρα μου. Στόχος μου είναι να κατακτήσω το πρωτάθλημα. Από κει και πέρα το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δώσω το 200% του εαυτού μου για να κερδίσουμε τους τίτλους με τον Ολυμπιακό. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε την προετοιμασία με τα παιδιά, ξέρω αρκετούς από τους νέους μου συμπαίκτες και είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε πολύ ωραίο κλίμα».

DARIDIS-MANTOUBALOS-2017 DARIDIS-KASKOL OSFP

Η ανακοίνωση του ΤΑΑ Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Θεολόγο Δαρίδη. Ο διεθνής λίμπερο (ημερομηνία γέννησης 18/7/91, ύψος 1,80μ.) βρέθηκε την Τρίτη (20/6) στα γραφεία του συλλόγου μας στην Πλατεία Αλεξάνδρας και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.