Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ο Δράμπας στον Άρη

thanasis_drabas_aris

Με τον νεαρό Θανάση Δράμπα στον πάγκο θα πορευθεί τη νέα χρονιά στη Volleyleague o Άρης καθώς η διοίκηση των «κιτρινόμαυρων» ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Θεσσαλονικιό τεχνικό.

Ο Θανάσης Δράμπας θα είναι ο αντικαταστάτης του Γιάννη Τσαϊρέλη στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο. Ο νεαρός τεχνικός ανακοινώθηκε και επίσημα από την ομάδα της Θεσσαλονίκης και όπως τόνισε ο ίδιος είναι έτοιμος να παλέψει τη νέα χρονιά έχοντας στην διάθεσή του ταλαντούχες αλλά και έμπειρες αθλήτριες.

Αναφορικά με την έναρξη της συνεργασία του με τον Άρη ο Θανάσης Δράμπας δήλωσε «Είναι για εμένα μεγάλη πρόκληση το σωματείο του Άρη και ευχαριστω τον πρόεδρο που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία. Είμαι χαρούμενος που θα αποτελώ μέρος αυτού του ιστορικού σωματείου. Μου αρέσει το γεγονός πως η ομάδα μου θα αποτελείται από νεαρές και ταλαντούχες αθλήτριες και σε συνδυασμό με τις έμπειρες αθλήτριες θα έχουμε ένα μαχητικό ρόστερ που θα δίνουμε το 100% σε κάθε αγώνα».

Η ανακοίνωση του ΑΣ Άρης

Η ομάδα μας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Θανάση Δράμπα.

Ο Δράμπας θα αναλάβει το τμήμα της γυναικείας ομάδας.

Ο νεαρός τεχνικός στο παρελθόν έχει διατελέσει προπονητής της γυναικείας ομάδας του Ηρακλή και της ανδρικής ομάδας της ΧΑΝΘ και είναι απόφοιτος της γυμναστικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ