Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ο Εθνικός επενδύει στα δικά του παιδιά

Ο Εθνικός επενδύει στα δικά του παιδιά

Το πρωί της Πέμπτης 11 Ιουνίου στο πλαίσιο της αξιοποίησης και ανάδειξης των ταλαντούχων αθλητών του, παρουσία του προέδρου του ΤΑΑ Εθνικός Γιώργου Γεωργιάδη υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο ο 19χρονος πασαδόρος Νίκος Παντίρης, ενώ στάλθηκαν στην ΕΣΑΠ υπογεγραμμένα τα συμβόλαια των Κώστα Τέλιου και Σωκράτη Χαραλαμπίδη, διάρκειας τριών ετών.

Ο Εθνικός καθ’ όλη τη διάρκεια της ιστορίας του βασιζόταν στους δικούς του αθλητές. Ο σύλλογος της Αλεξανδρούπολης άλλωστε, έχει μακρά παράδοση στην ανάδειξη σπουδαίων αθλητών από τις ακαδημίες του, που στελέχωσαν τις εθνικές ομάδες βόλεϊ όλων των βαθμίδων και έγραψαν ιστορία στο ελληνικό βόλεϊ. Στο δρόμο αυτό θέλει να συνεχίζει να βαδίζει και μάλιστα, με μεγαλύτερη ένταση τα επόμενα χρόνια .

Σε δηλώσεις του ο Γ. Γεωργιάδης τόνισε: «Σήμερα είναι μια όμορφη μέρα για την οικογένεια του Εθνικού. Τρία παιδιά που ανδρώθηκαν και μεγάλωσαν αθλητικά στο σύλλογό μας, από μικρή ηλικία, ήρθε η ώρα να υπογράψουν το πρώτο τους επαγγελματικό συμβόλαιο με την μεγάλη ομάδα, να χτυπήσουν την πόρτα της και να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Σαν νέο Διοικητικό Συμβούλιο είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι για τη δουλειά που είχαν κάνει όλες οι προηγούμενες διοικήσεις και μας βοηθούν στο να φτιάξουμε μια ομάδα που να βασίζεται στα παιδιά της Αλεξανδρούπολης. Όταν αναλάβαμε, από τα πρώτα πράγματα που είπαμε ήταν ότι ένας από τους βασικούς πυλώνες των στόχων μας θα είναι να βοηθηθούν τα τμήματα ανάπτυξης , να αναδεικνύουμε κάθε χρόνο, και να προωθούμε στην πρώτη ομάδα, έναν αθλητή από τα σπλάχνα του συλλόγου».

Ιδιαίτερα χαρούμενος ήταν και ο Νίκος Παντίρης, ο οποίος είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για το συμβόλαιο που υπέγραψα στον Εθνικό. Είναι μια σημαντική μέρα για μένα. Η εμπιστοσύνη που μου δείχνουν οι άνθρωποι του συλλόγου είναι για μένα κίνητρο για να συνεχίσω και να δουλέψω ακόμη περισσότερο»

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...