A2

Ο Φίλιππος Βέροιας αλλάζει… εμφάνιση

Ο Φίλιππος Βέροιας αλλάζει… εμφάνιση

Εδώ και λίγες ώρες ο ιστορικός σύλλογος  της ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας παρουσίασε το νέο του λογότυπο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας

“Η διοίκηση του ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας, αυτό το καλοκαίρι, έπειτα από τη συγχώνευση  με το Νέστωρα Θεσσαλονίκης, έφερε ξανά την ομάδα στο προσκήνιο του ελληνικού βόλεϊ.

Μαζί με το αέρα ανανέωσης και την σημαντική  προσπάθεια ενίσχυσης της ομάδας, με στόχο την άνοδο από την Α2 Ανδρών, στα σαλόνια του ελληνικού βόλεϊ,  νιώσαμε την ανάγκη,  να «προσωποποιήσουμε» το κλασσικό έμβλημα, με το τμήμα του βόλεϊ.

Αναθέσαμε  σε επαγγελματία γραφίστα να μελετήσει κάτι πιο σύγχρονο και δυναμικό. Με σεβασμό πάντα στην ιστορία και τις αρχές του συλλόγου,  διατηρήσαμε ως κύριο στοιχείο την εμβληματική μορφή του Βασιλιά Φίλιππου Β’ της Μακεδονίας, ο οποίος  οποίο προς τιμή της δοξασμένης του ιστορίας, περιβάλλεται από ένα κόκκινο δάφνινο στεφάνι, ενώ  στο κέντρο πάνω από τη βασιλική μορφή δεσπόζει μια μπάλα του βόλεϊ και η λέξη «Volleyball» .

Το τελικό, αποτέλεσμα, ένα αναδιαμορφωμένο στυλιστικά, σύγχρονο σήμα, στα πρότυπα των μεγάλων ξένων ομάδων, θεωρούμε ότι αντιπροσωπεύει τη νέα εποχή του συλλόγου και χαρακτηρίζει τη δυναμική της ομάδας”.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...