Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ο Γιούρι Φιλίποφ στον ΠΑΟΚ

Ο Γιούρι Φιλίποφ στον ΠΑΟΚ

Με τον Γιούρι Φιλίποφ στον πάγκο θα παραταχθεί την Τρίτη κόντρα στον Ηρακλή ο ΠΑΟΚ καθώς η ήττα από τον «γηραιό» έφερε εκτός ομάδας τον Σάκη Ψάρρα και την άμεση αντικατάστασή του από τον Ουκρανό τεχνικό.

Η ήττα στην Μίκρα δρομολόγησε εξελίξεις στον ΠΑΟΚ, ο οποίος πλέον θα πορευθεί στα επόμενα παιχνίδια με τον Γιούρι Φιλίποφ στον πάγκο.

Η ήττα από τον Ηρακλή και η κυρίως η κακή εμφάνιση των «ασπρόμαυρων» έφερε αρκετό προβληματισμό και δυσαρέσκεια σε διοικητικό επίπεδο, ωστόσο δεν υπήρξε μέχρι και πριν λίγες ώρες θέμα προπονητή.

Ωστόσο η απόφαση του Σάκη Ψάρρα να φύγει για την Αθήνα μετά το τέλος του αγώνα της Μίκρας, αλλά και η απουσία του από την σημερινή προπόνηση προκάλεσαν την άμεση αντίδραση της διοίκησης που παρά το ότι δεν είχε κάποια διάδοχη κατάσταση έλυσε την συνεργασία της με τον Έλληνα τεχνικό

yuri_filipov

Η παρουσία του Γιούρι Φιλίποφ στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να δει τον γιό του Ντίμα, αποτέλεσε μιας πρώτης τάξης ευκαιρία για τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ που προσέγγισαν τον Ουκρανό τεχνικό και του πρότειναν να αναλάβει τα ηνία της ομάδας.

Ο Γιούρι Φιλίποφ που είχε αποδεσμευτεί πρόσφατα από την Ρωσική Γιάροσλαβ, αρχικά ζήτησε μια μικρή διορία για να απαντήσει και πριν από λίγο έδωσε τα «χέρια» με τον ΠΑΟΚ αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία των «ασπρόμαυρων» σε μια κρίσιμη καμπή των play-off αφού ο τρίτος και τελευταίος αγώνας των προημιτελικών κόντρα στον Ηρακλή είναι προγραμματισμένος για την Τρίτη.

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την λύση συνεργασίας του με τον Ψάρρα και αναμένεται αυτή της συμφωνίας του  με τον Γιούρι Φιλίποφ που επιστρέφει στην Ελλάδα ως προπονητής πλέον και θα είναι η πρώτη φορά στην καριέρα του που θα βρίσκεται στην ίδια ομάδα με τον γιο του Ντίμα.

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...