A2

Ο Γκολίτσης στην Ροδίων Άθλησις

Ο Γκολίτσης στην Ροδίων Άθλησις

Η Ροδίων Άθλησις ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας της με τον Σπύρο Γκολίτση επιβεβαιώνοντας στο απόλυτo ένα ακόμη ρεπορτάζ του Volleyplanet που είχε αναφέρει την συμφωνία των Δωδεκανήσιων με τον έμπειρο τεχνικό.

Προπονητής της Ροδίων Άθλησις και επίσημα είναι πλέον ο Σπύρος Γκολίτσης. Ο Φλωρινιώτης τεχνικός συμφώνησε με τους Ροδίτες και μετά από την Μεντ και Ηρακλή Χαλκίδας θα γίνει κάτοικος του «σμαραγδένιου» νησιού.

Η ανακοίνωση της Ροδίων Άθλησις

Η διοίκηση της ομάδας μας δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένη από την επίτευξη της συμφωνίας αυτής, καθώς πρόκειται για έναν προπονητή με μεγάλη εμπειρία στις «μεγάλες κατηγορίες». Έναν προπονητή με ικανότητα να δημιουργεί ομάδες και να πετυχαίνει μαζί τους τον στόχο της ανόδου, όπως έχει κάνει άλλωστε στο παρελθόν τόσο με την ομάδα της «ΜΕΝΤ» όσο και του «Ηρακλή Χαλκίδας», τις οποίες οδήγησε στα «μεγάλα σαλόνια» της Α1 κατηγορίας ανδρών.

Λίγα λόγια για τον νέο προπονητή της ομάδας μας…

Ο Σπύρος Γκολίτσης γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη, στις 10 Σεπτεμβρίου του 1974.

Με καταγωγή από τη Φλώρινα  και την Καστοριά, ξεκίνησε να παίζει βόλεϊ  στη «ΓΕ Φλώρινας» το 1987. Το 1993 ξεκίνησε τις σπουδές του στο τμήμα ΤΕΦΑΑ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, από όπου αποφοίτησε το 1997 με ειδικότητα το βόλεϊ.

Ως αθλητής, έχει αγωνιστεί στις ομάδες των «ΓΕ Φλώρινας», «Πανσερραϊκού», «Απόλλωνα Καλαμαριάς», «ΜΕΝΤ» ενώ έκλεισε τον κύκλο του ως αθλητής το 2011, στον νεοσύστατο τότε «Ήφαιστο Φλώρινας», του οποίου αποτέλεσε και ιδρυτικό μέλος.

Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 1996 από τα αναπτυξιακά τμήματα της «ΑΕΝ Αγ. Τριάδας», συνέχισε το 1997  στα παιδικά-εφηβικά του “ΑΡΗ” και το 1998 στα αντίστοιχα τμήματα του «ΠΑΟΚ».

Το 1999 ανέλαβε το γυναικείο τμήμα του «Απόλλωνα  Καλαμαριάς», όπου και παρέμεινε μέχρι το 2004.

Το 2005 ενεργοποίησε το τμήμα βόλεϊ του «Κένταυρου Καλλικράτειας» αναλαμβάνοντας τα τμήματα ανδρών, γυναικών και κορασίδων, στα οποία και παρέμεινε ως το 2010.

Το 2004 ξεκίνησε στη «ΜΕΝΤ» και κατάφερε κάτι που δεν έχει καταγράφει ως τώρα στην ιστορία της Ελληνικής Πετοσφαίρισης. Ανέλαβε το κυριολεκτικά διαλυμένο τμήμα ανδρών της “ΜΕΝΤ” στο Τοπικό της “ΕΠΕΣΘ” και με πέντε (5) ανόδους σε όλες τις ενδιάμεσες κατηγορίες το οδήγησε στην Α1 Εθνική κατηγορία (VOLLEYLEΑGUE) το 2014.

Το 2015, ανέλαβε το ανδρικό τμήμα του «Ηρακλή Χαλκίδας» πετυχαίνοντας για 2η φορά στην καριέρα του άνοδο με ανδρική ομάδα στην VOLLEYLEAGUE.

Tο 2016 κατάφερε να κρατήσει τον «Ηρακλή Χαλκίδας» στην Α1 καταλαμβάνοντας την 9η θέση στο πρωτάθλημα και φτάνοντας μέχρι τα προημιτελικά του Κυπέλλου, κατά την αγωνιστική περίοδο 2017-2018, τον έφτασε στην 6η θέση του πρωταθλήματος.

Η προσθήκη του κ. Γκολίτση στο «τιμόνι της ομάδας» μας, πιστεύουμε ότι θα δώσει το κίνητρο που χρειάζονται οι αθλητές μας, οι οποίοι μαζί με τις νέες προσθήκες αθλητών που θα ανακοινωθούν σύντομα, θα οδηγήσουν το βόλεϊ της Ρόδου στην ανώτερη κατηγορία της χώρας.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά!

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...