A2

O Ηλυσιακός επικράτησε του ΖΑΟΝ

O Ηλυσιακός επικράτησε του ΖΑΟΝ

Ο Ηλυσιακός ήταν ο νικητής στο σημερινό σπουδαίο φιλικό κόντρα στο ΖΑΟΝ με 3-0. Το παιχνίδι έγινε στο κλειστό του Ζωγράφου με τις δύο ομάδες να ρίχνουν όλα τα «όπλα» τους στο τερέν και παρά την κούραση της προετοιμασίας, να προσφέρουν πλούσιο θέαμα και αρκετές ωραίες φάσεις που σε ορισμένες στιγμές θύμισαν κάτι από κανονικό ντέρμπι κορυφής της Α2.

Χαρακτηριστικά είναι και τα σετ: 25-23, 26-24, 25-22

Ο προπονητής του Ηλυσιακού Κώστας Λιώσης χρησιμοποίσησε τις: Ράγκου, Σωτηρίου, Χριστοδούλου, Χανδρή, Δημαρά, Τσέλιου, Μπίλλια, Χαμπηλομάτη, Λιαρούτσου, Θύμο, Πολυδώρου, Αναγνώστου.

Από την πλευρά του ΖΑΟΝ και η προπονήτρια, Πηνελοπη Μπλάμη, χρησιμοποίησε όλες τις παίκτριες που είχε στη διάθεση της και δοκίμασε πολλά και διαφορετικά σχήματα.

Παρούσα και η έμπειρη Έλλη Κόνιαρη, η οποία επέστρεψε στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις του συλλόγου του Ζηρίνειου μετά την πρόσφατη απώλεια του πατέρα της.

Επόμενο φιλικό για τον ΖΑΟΝ που διαθέτει ένα εξαιρετικό ρόστερ τη φετινή σεζόν κόντρα στα Βριλήσσια το Σάββατο στο Ζηρίνειο.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...