ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Ο Καλμαζίδης στο Camp του Φοίνικα Ρόδου (foto)

Ο Καλμαζίδης στο Camp του Φοίνικα Ρόδου (foto)

Την ευκαιρία να γνωρίσουν τα μυστικά του βόλεϊ από τον Γιάννη Καλμαζίδη είχαν οι μικροί αθλητές που συμμετείχαν στο προπονητικό Camp του Φοίνικα Ρόδου που είχε επίσημο καλεσμένο τον έμπειρο προπονητή..

Η παρουσία του Γιάννη Καλμαζίδη στην Ρόδο «μαγνήτισε» μικρούς και μεγαλύτερους αθλητές που συμμετείχαν στο Camp των «πρασίνων».

Ο έμπειρος τεχνικός βρέθηκε στο σμαραγδένιο νησί προσκεκλημένος του Φοίνικα Ρόδου όπου προπονητής είναι ο συντοπίτης του Νίκος Αντωνιάδης και μίλησε για το βόλεϊ.

Για αρκετή ώρα ο Γιάννης Καλμαζίδης βρέθηκε το γήπεδο με όλα τα παιδιά και μοιράστηκε μαζί τους αρκετά «μυστικά» και τεχνικές του αθλήματος.

Η ομάδα της Ρόδου με ανακοίνωση που εξέδωσε ευχαρίστησε τον Καλμαζίδη αναφέροντας «Να προσπαθείτε να κάνετε τα απλά πράγματά σωστά» : Αυτή ήταν μια από τις πολλές συμβουλές που έδωσε στους αθλητές μας, ο-κατά πολλούς- κορυφαίος προπονητής στην Ελλάδα, Γιάννης Καλμαζίδης.

Απλός, ευγενικός και τρομερά μεταδοτικός προς τους αθλητές μας, ο κ. Καλμαζίδης εξήγησε τα βασικά στοιχεία που χρειάζεται ένας αθλητής βόλεϊ για φτάσει σιγά σιγά σε υψηλό επίπεδο. Ήταν μια μοναδική εμπειρία για όλους μας, που μας εξελίσσει και μας δίνει ώθηση να συνεχίσουμε το έργο μας με επαγγελματισμό, παρόμοιο με του κ. Καλμαζίδη.

Τον ευχαριστούμε από καρδιάς και του ευχόμαστε να συνεχίσει την σπουδαία σταδιοδρομία του, με υγεία. Εις το επανιδείν!

FOTO

foinikas-rodou-camp4 foinikas-rodou-camp3 foinikas-roudou-camp-vasikh foinikas-rodou-camp foinikas-rodou-bales-camp foinikas-rodou-camp2