Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ο Κασαμπαλής στον Ηρακλή Χαλκίδας

stavroskasampalis

Ο Ηρακλής Χαλκίδας απέκτησε τον πασαδόρο Σταύρο Κασαμπάλη, ο οποίος μετά τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης είναι έτοιμος για νέες προκλήσεις.

Ο νεαρός ταλαντούχος πασαδόρος μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου δήλωσε: “Ένας καινούργιος σταθμός για την καριέρα μου στο volley ξεκινά στην ομάδα του Ηρακλή Χαλκίδας. Από την ολιγοήμερη διαμονή μου στην πόλη έχω πολύ θετικές εντυπώσεις. Οι άνθρωποι της ομάδας, οι φορείς και ο κόσμος δείχνουν να αγαπούν αυτό που κάνουν και είναι  αφοσιωμένοι στη προσπάθεια τους. Η συνέχεια στη Α1 θα είναι γεμάτη εκπλήξεις! Χαίρομαι ιδιαίτερα που θα συνεργαστώ με τον κόουτς Σπύρο Γκολίτση και είμαι έτοιμος να του προσφέρω το 100% των δυνατοτήτων μου. Όλοι γνωρίζουν ότι στη Χαλκίδα δημιουργείται κάτι ξεχωριστό, διαφέρει από αυτό που έχουμε συνηθίσει στην Α1 και ανυπομονώ να βρεθώ με τους νέους συμπαίκτες μου και να ξεκινήσουμε την προετοιμασία”!

Η ανακοίνωση του ΤΑΑ ΑΠΦΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ:

Το ΤΑΑ του ΑΠΦΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση του αθλητή Σταύρου Κασαμπαλή και τον καλωσορίζει στην αθλητική οικογένεια της ομάδας και στην πόλη της Χαλκίδας.

Ο Κασαμπαλής αγωνίζεται στην θέση του Πασαδόρου  με το Νο 11, είναι γεννημένος την 1-6-1995 και έχει ύψος 1.90μ.

Ο Θρακιώτης αριστερόχειρας αθλητής διέγραψε μία εκπληκτική χρονιά το 2015-2016 ως βασικός πασαδόρος της ομάδας του Εθνικού Αλεξανδρούπολης,  τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη όπου είχε εξαιρετική πορεία και απόδοση και δείχνει έτοιμος να ανταποκριθεί στην πρόκληση της φετινής χρονιάς με τον ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ.

Ταυτότητα:

No: 11
Όνομα: Σταύρος Κασαμπαλής
Ημερομηνία Γεν.: 01.06.1995
Τόπος: Αλεξανδρούπολη
Ύψος: 190 εκ.
Βάρος: 85 kg
Θέση: Πασαδόρος
Spike:
Block:
Ομάδες :

2016-2017 ΑΠΦΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
2013-2016 Εθνικός Αλεξανδρούπολης

2006-2013 Ακαδημίες Εθνικός Αλεξανδρούπολης

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ