ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Ο Κόβατς προπονητής στον ΑΟ Ορεστιάδας

kovac-mike-aoo

Το επόμενο βήμα στην καριέρα του ως προπονητής κάνει ο Μιχάλης Κόβατς καθώς αναλαμβάνει τις τύχες του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας στην Β Εθνική με την ελπίδα της ανασυγκρότησης και εξόδου από το αγωνιστικό τέλμα που έχουν βρεθεί οι «πράσινοι».

Μετά από μια μεγάλη καριέρα ως παίκτης του ΑΟ Ορεστιάδας, ο Μιχάλης Κόβατς επιστρέφει στην ομάδα από το πόστο του προπονητή.

Ο πρώην άσος των «πράσινων» έχοντας ξεκινήσει την προπονητική από τα τμήματα ακαδημιών της Νέας Βύσσας, συμφώνησε με την διοίκηση του ΑΟΟ να αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας από την χαμηλότερη κατηγορία.

Παράλληλα ο Μιχάλης Κόβατς δέχθηκε να μειώσει και τις παλαιότερες οικονομικές απαιτήσεις του από την ομάδα.

Η ανακοίνωση του ΑΟ Ορεστιάδας

<<Ο Α.Ο.Ορεστιαδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον κύριο Μίλοραντ Κόβατς ο οποίος συμφώνησε με την ομάδα για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Ο κύριος Κόβατς παλιός αθλητής του συλλόγου μας , και άλλων μεγάλων συλλόγων της χώρας μας καθώς και με διεθνείς συμμετοχές με την εθνική Σερβίας εχει πολυετή εμπειρία στο χώρο του βόλεϊ και πολύ όρεξη για ουσιαστική δουλειά.

Αναλαμβάνει καθήκοντα επικεφαλή προπονητή του συλλόγου (head coach) στην ανδρική ομάδα και στα τμήματα υποδομής. Στόχος μας είναι η συστηματική και μεθοδική δουλειά στις μικρές ηλικίες δημιουργώντας ένα μοντέλο σχολής βόλεϊ που θα αναδεικνύει αθλητές κάτι που γνωρίζει πολύ καλά ο κύριος Κόβατς.

Επιπροσθέτως τον ευχαριστούμε πολύ που μείωσε τις παλαιότερες οικονομικές απαιτήσεις του από το σύλλογο.

Εξ του ΔΣ του Α.Ο.Ορεστιάδας

Ο πρόεδρος Παντελής Δραχτίδης»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ