Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ο Λουκούμι στον ΟΦΗ

Ο Λουκούμι στον ΟΦΗ

Μετά την Ορεστιάδα και τη Νίκη Αιγινίου ο Λουκούμι επιστρέφει στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΟΦΗ που ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας του με τον 26χρονο διεθνή Κολομβιανό ακραίο.

Η Κολομβία αποτελεί αγαπημένη χώρα για τον ΟΦΗ καθώς ο αντικαταστάτης του Ουρτάδο Μίνα θα είναι συμπατριώτης του και μάλιστα με… προϋπηρεσία στην χώρα μας.

Ο Λουκούμι συμφώνησε με τους Κρητικούς και μετά την παρουσία του σε ΑΟ Ορεστιάδας και Νίκη Αιγινίου αισιοδοξεί πως η 3η απόπειρα του στην Ελλάδα θα έχει καλύτερη τύχη από τις δύο προηγούμενες και οι «ασπρόμαυροι» θα καταφέρουν να παραμείνουν στην κατηγορία…

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ

Το ΤΑΑ ΟΦΗ ΒΟΛΕΙ ανακοινώνει την συμφωνία με τον 26χρονο Κολομβιανό ακραίο Λουκούμι Ρεστρεπό Ουίλιαμ Αλεξάντερ (Lucumi Restrepo William Alexander), ο οποίος θα ενισχύσει την προσπάθεια του ΟΦΗ, στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος της Volley League.

Ο Λουκούμι γεννήθηκε στις 2 Ιουνίου 1994 στο Ζαρζάλ της Κολομβίας. Έχει ύψος 2 μέτρα. Εχει αγωνιστεί ξανά στο παρελθόν στο Ελληνικό πρωτάθλημα στην Ορεστιάδα και τη Νίκη Αιγινίου. Ο Λουκούμι είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Κολομβίας και αναμένεται στο Ηράκλειο την Τετάρτη (15/1) αργά το βράδυ για να ξεκινήσει προπονήσεις με τον ΟΦΗ.

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...