DARK ROOM

Ο μάνατζερ του Ντάντε στον Σταθοκωστόπουλο

Ο μάνατζερ του Ντάντε στον Σταθοκωστόπουλο

Ο μάνατζερ του Βραζιλιάνου ακραίου του ΠΑΟΚ Άμαραλ Ντάντε, Ροτζέριο Τερούο βρίσκεται στις τελευταίες ημέρες στην Αθήνα και πέραν της αναμέτρησης στου Ρέντη δεν παρέλειψε να συναντήσει τον πρώην πρόεδρο του ΤΑΑ Παναθηναϊκός, Βλάση Σταθοκωστόπουλο.

Αφού παρακολούθησε το Final-4 του Champions League στη Ρώμη, ο Ροτζέριο πήρε την πρώτη πτήση για Αθήνα για να δει τον Ντάντε στο ξενοδοχείο και να τα πουν εκτενώς ενώ τη Δευτέρα (1/5) βρέθηκε στου Ρέντη για τον τρίτο τελικό της σειράς Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ.

Και μπορεί ο πελάτης του να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και να προετοιμάζεται για τον τέταρτο τελικό της σειράς, ο ίδιος δεν παρέλειψε να συναντήσει έναν “φίλο” από τα παλιά, που δεν είναι άλλος από τον πρώην πρόεδρο του ΤΑΑ Παναθηναϊκός, Βλάση Σταθοκωστόπουλο.

Οι δυο τους συναντήθηκαν στο Διόνυσο -ιδιοκτησίας Σταθοκωστόπουλου- και θυμήθηκαν τα παλιά αφού η μεταγραφή του Άμαραλ Ντάντε στον Παναθηναϊκό είχε κάνει… πάταγο σε όλα τα επίπεδα, με τον μάνατζερ του Βραζιλιάνου έκτοτε να αποκτά φιλική σχέση με τον επιχειρηματία και να διατηρεί επαφές ακόμα και μετά την αποχώρησή του από τα βολεϊκά δρώμενα, μιλώντας μέχρι σήμερα με κολακευτικά λόγια για τον ίδιο.

Πάντως… η επανεμφάνισή του στα πλέι οφ και στη χώρα μας σίγουρα δεν είναι τυχαία αφού είναι η κατάλληλότερη εποχή για deals και ο Ροτζέριο ξέρει από τέτοια!

ntante_rogerio