ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Ο MVP Ράπτης και οι απονομές με μέτρα Covid19 (φωτ)!

Ο MVP Ράπτης και οι απονομές με μέτρα Covid19 (φωτ)!
Για δεύτερη συνεχή σεζόν, ο Αλέξανδρος Ράπτης αναδείχτηκε πολυτιμότερος παίκτης του πανελληνίου πρωταθλήματος αγοριών Κ21, μετά από την ψηφοφορία που έγινε μεταξύ των 4 προπονητών ενώ όλες οι απονομές έγιναν τηρουμένων των μέτρων προστασίας για τον κορονοϊό.
Από εκεί και πέρα, τελευταίο ματς με τα ‘πράσινα’ για τον αρχηγό της ομάδας Δημήτρη Παλαιολόγο που μοιράστηκε με τον ο Αλέξανδρος Τζουγκαράκης το βραβείο του καλύτερου μπλοκέρ με 8.

Αναλυτικά:

MVP: Αλέξανδρος Ράπτης (Παναθηναϊκός Α.Ο.), Την απονομή έκανε ο αντιπρόεδρος της ΕΟΠΕ και πρόεδρος της Αγωνόδικης Επιτροπής Λευτέρης Κογκαλίδης

Καλύτερος επιθετικός: Σπύρος Χανδρινός (Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων), Την απονομή έκανε ο πρόεδρος Ομοσπονδίας διαιτητών Ελλάδας και μέλος της Αγωνόδικης Επιτροπής Σταύρος Μαυρικίδης,

Καλύτερος μπλοκέρ: Δημήτρης Παλαιολόγος (Παναθηναϊκός Α.Ο), Αλέξανδρος Τζουγκαράκης, Την απονομή έκανε το μέλος του ΤΑΑ ΑΟΝΣ Μίλων Γιώργος Χάκας.

Καλύτερος σέρβερ: Δημήτρης Παλαιολόγος (Παναθηναϊκός Α.Ο.), Την απονομή έκανε το μέλος της Αγωνόδικης Επιτροπής Γιώργος Πάγκαλος.

Καλύτερο λίμπερο: Τάσος Σωνάκης (Παναθηναϊκός Α.Ο.), Την απονομή έκανε το μέλος της Αγωνόδικης Επιτροπής Γιώργος Πάγκαλος.

Καλύτερος πασαδόρος: Φάνης Ρουσόπουλος (Παναθηναϊκός Α.Ο.), Την απονομή έκανε ο πρόεδρος Ομοσπονδίας διαιτητών Ελλάδας και μέλος της Αγωνόδικης Επιτροπής Σταύρος Μαυρικίδης.

Στον Ηρακλή για την κατάκτηση της 3ης θέσης απέμεινε αναμνηστικό κύπελλο και διπλώματα ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου Παναγιώτης Μαλακατές.

Την απονομή στον Άρη για την κατάκτηση της 4ης θέσης απέμεινε τα μετάλλια ο πρόεδρος Ομοσπονδίας διαιτητών Ελλάδας και μέλος της Αγωνόδικης Επιτροπής Σταύρος Μαυρικίδης.

Την απονομή στον Μίλωνα για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου και την 2η θέση έκανε ο Γιώργος Πάγκαλος, μέλος της Αγωνόδικης Επιτροπής.

Την απονομή στον πρωταθλητή Παναθηναϊκό έκανε ο αντιπρόεδρος της ΕΟΠΕ και πρόεδρος της Αγωνόδικης Επιτροπής Λευτέρης Κογκαλίδης.