Α1 ΑΝΔΡΩΝ

A.O.Π.Κηφισιάς: Παρέμεινε ο Σπυριούνης

A.O.Π.Κηφισιάς: Παρέμεινε ο Σπυριούνης
Συνεχίζει στην Κηφισιά ο Κυριάκος Σπυριούνης που ανανέωσε με την ομάδα των βορείων προαστίων για τρίτη συνεχόμενη σεζόν.
«Θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα ισχυρό σύνολο που θα κοιτά κάθε αντίπαλο στα μάτια. Υπάρχει εμπειρία και ταλέντο και πιστεύω ότι θα υλοποιήσουμε τους στόχους μας. Όσον αφορά στους προσωπικούς μου στόχους το σίγουρο είναι ότι θα δουλέψω σκληρά προκειμένου να βελτιωθώ ως αθλητής», δήλωσε αρχικά ο ακραίος του ΑΟΠΚ και συνέχισε αναφερόμενος στην πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνει και η χώρα μας λόγω της πανδημίας:
«Τα δεδομένα αλλάζουν καθημερινά με τον covid-19 και οφείλουμε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Εύχομαι όλοι μας να έχουμε υγεία για να μπορούμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε».
Η ανακοίνωση:
Ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον αθλητή Κυριάκο Σπυριούνη για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Αυτή είναι η τρίτη συνεχόμενη σεζόν κατά την οποία ο 23χρονος ακραίος θα φοράει την φανέλα της ομάδας των βορείων προαστίων.

Ο Κυριάκος Σπυριούνης μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας του με τον ΑΟΠ Κηφισιάς τόνισε: «Είμαι χαρούμενος που θα αγωνίζομαι με τα χρώματα της Κηφισιάς και την επόμενη περίοδο. Ήταν κάτι που ήθελα, καθώς είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη συνεργασία μου με την ομάδα. Η διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο έχουν όραμα και με τις κινήσεις τους το αποδεικνύουν».