CHALLENGE CUP

Ο Πειραιάς βγάζει πρόκριση

Ο Πειραιάς βγάζει πρόκριση

Την πρόκρισή του στην Φάση των «32» του Challenge Cup γυναικών «σφραγίζει» σήμερα στο Ρέντη (19:00) ο Ολυμπιακός που υποδέχεται τον Πορφύρα στον δεύτερο «εμφύλιο» του Πειραιά έχοντας το απόλυτο πλεονέκτημα μετά το 3-0 του πρώτου αγώνα…

Δύο σετ προκειμένου να κλειδώσει και επίσημα την παρουσία του στις 32 ομάδες του Τσάλεντζ Καπ χρειάζεται ο Ολυμπιακός απέναντι στον Πορφύρα και τον επαναληπτικό αγώνα της Α Φάσης της διοργάνωσης.

Στον πρώτο «εμφύλιο» του Πειραιά επί Ευρωπαϊκού «εδάφους», οι «ερυθρόλευκοι» με το 3-0 έβαλαν τις βάσεις για την πρόκριση και σήμερα απλά θέλουν να ολοκληρώσουν αυτό που ξεκίνησαν στο Ρέντη πριν 15 μέρες.

Ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και με καλή ψυχολογία από τις νίκες του στην Volleyleague θέλει να ζευγαρώσει τις νίκες του επί του Πορφύρα και να ετοιμάζει τα πλάνα του για την Ισραηλινή Χαποέλ Κφαρ Σαμπά που θα είναι ο επόμενος αντίπαλος για την ομάδα που θα προκύψει απο τον ελληνικό «εμφύλιο».

Ο Σέρβος τεχνικός αναφερόμενος στον Ευρωπαϊκό επαναληπτικό τόνισε «Έχουμε μπροστά μας το δεύτερο ευρωπαϊκό παιχνίδι κόντρα στον Πορφύρα στο οποίο θέλουμε να επιβεβαιώσουμε και πάλι τον τίτλο του φαβορί για να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Παιχνίδι με παιχνίδι θέλουμε να ανεβάζουμε το επίπεδο της απόδοσής μας ιδιαίτερα μόλις ξεπεράσουμε ορισμένα προβλήματα τραυματισμών θα φτάσουμε στο σημείο που θέλουμε».            

Απο την πλευρά του ο Πορφύρας μετά το… «βάπτισμα» του πυρώς στο πρώτο παιχνίδι, θέλει να παρουσιαστεί όσο ανταγωνιστικότερος μπορεί στην κορυφαία στιγμή της μέχρι τώρα ιστορίας του…

Ο Βασίλης Πανδής χωρίς προβλήματα σχολίασε για το 2ο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό «Είναι ένα παιχνίδι με εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα από αυτό που δώσαμε με το Μαρκόπουλο το περασμένο Σάββατο. Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για το Challenge Cup έχει εορταστικό χαρακτήρα και δεν επιβάλλεται να νικήσουμε. Επιβάλλεται όμως να παίξουμε πολύ καλύτερα από το πρώτο παιχνίδι, καθώς η εικόνα που είχαμε δεν μου άρεσε καθόλου».

Διαιτητές του αγώνα θα είναι ο Κονσταντίν Σελίν από το Αζερμπαϊτζάν και ο Τζιάνι Μπαρτολίνι από την Ιταλία.