Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ο Ραουβερντινκ MVP της Volleyleague

Ο Ραουβερντινκ MVP της Volleyleague

Ο Γερούν Ραουβέρντινκ αναδείχθηκε Mvp του πρωταθλήματος, καθώς η παρουσία του Ιπτάμενου Ολλανδου στους τελικούς ήταν καθοριστική οδηγόντας εκ του ασφαλούς τον Ολυμπιακό στον τίτλο.

Ο Ραουβέρντινκ ήταν η αποκάλυψη των τελικών, αφού ο Ολλανδός ακραίος των Πειραιωτών καταθέτοντας ψυχή και αστείρευτο πάθος αποτέλεσε “εγγύηση” για τον Φερνάντο Μουνιόθ…

Το τέλος της χρόνιας βρήκε τον Ραουβέρντινκ με τον τίτλο του πρωταθλητή, αλλά και το βραβείο του MVP που παρέλαβε δια χειρός του αντιπεροφεριαρχη Νότιου Αιγαίου, Γιώργου Λεονταριτη.

Ο Ιπτάμενος Ολλανδός των “ερυθρολευκων” ανέφερε: «Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι. Είχαμε πίεση αλλά το καλύτερο ήταν ότι συνεχίσαμε να παλεύουμε μέχρι το τέλος. Ο τρόπος που κερδίσαμε τα δυο πρώτα σετ, λέει πολλά για την αξία της ομάδας μας και ήταν καθοριστικά για να κερδίσουμε. Χάσαμε μόνο μια φορά φέτος από τον ΠΑΟΚ στον ημιτελικό του Κυπέλλου, αλλά και σε αυτό το ματς παλέψαμε. Δεν ήταν εύκολο που αγωνιστήκαμε χωρίς τον Αλεξίεφ και τον Κουμεντάκη αλλά είμαι περήφανος για την ομάδα μου. Ούτε οι ημιτελικοί με τη Σύρο ήταν εύκολοι που και εκεί δείξαμε το χαρακτήρα μας. Τέλος αυτό που καταφέραμε στα τρία παιχνίδια των τελικών είναι κάτι φανταστικό. Είμαι ευγνώμων και νιώθω πολύ καλά, από το πρώτο παιχνίδι των τελικών μέχρι σήμερα, τον τελευταίο πόντο. Ευχαριστώ την ομάδα που με έκανε να νιώσω έτσι. Το σημαντικό είναι να παίζεις καλά σε σημαντικές στιγμές».