Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ο ρόλος του «Σώτου» και η «γροθιά» του Γιαννακόπουλου!

Ο ρόλος του «Σώτου» και η «γροθιά» του Γιαννακόπουλου!

Ο Παναθηναϊκός εξασφάλισε την παραμονή του στην Volleyleague μετά από μια περιπετειώδη χρονιά που σε μεγάλο βαθμό οφείλεται πέραν της αγωνιστικής υπέρβασης της ομάδας, σε δυο πρόσωπα τον αρχηγό του Τριφυλλιού, Σωτήρη Πανταλέοντα και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Λίγοι είναι αυτοί που ίσως γνωρίζουν ότι για την ενίσχυση της ομάδας που όδευε ολοταχώς στην Α2 έπαιξε σπουδαίο ρόλο ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Σωτήρης Πανταλέων ο οποίος μεσολάβησε στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για να ενισχυθεί η ομάδα με τους Μπατατζίμ-Καρντόσο.

Μάλιστα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός τον… αποθέωσε αμέσως μετά τη νίκη-παραμονής του αθηναϊκού συλλόγου, βάζοντας τη φωτογραφία του αρχηγού και ένα “τριφύλλι” με μια “γροθιά” δείχνοντας την ικανοποίησή του για το θετικό αποτέλεσμα!

Ο μπλοκέρ του ΠΑΟ απέδειξε ότι πάιζει μπάλα και έξω από το τάραφλεξ σε μια εποχή που ο Ερασιτέχνης βρίσκεται σε δύσκολη θέση με τα χρέη να είναι μεγάλα και τις χορηγίες ελάχιστες. Ο Πανταλέων -σημαία του τμήματος και άφθαρτος γαρ- δεν δίστασε να “χτυπήσει” την πόρτα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για λογαριασμό του ΤΑΑ και να αποδείξει ότι είναι έτοιμος -όποτε εκείνος αποχαιρετήσει το τάραφλεξ- να παίξει έναν άλλο σπουδαίο ρόλο στην ομάδα της καρδιάς του.