Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ο «Σαμ» είναι εδώ… (foto)

Ο «Σαμ» είναι εδώ… (foto)

Για 3η συνεχόμενη χρονιά οι Παλαίμαχοι αθλητές της Ορεστιάδας αλλά και το βόλεϊ του Έβρου πιστοί στο ραντεβού τους βρέθηκαν στο παλιό κλειστό της πόλης τιμώντας την μνήμη του Νίκου Σαμαρά παρουσία φέτος και τις Εθνικής Παμπαίδων που προετοιμάζεται στο Σουφλί.

Για μια ακόμη χρονιά το «κλουβί» της Ορεστιάδας ξύπνησε μνήμες του ένδοξου παρελθόντος…. Εκεί όπου οι παλαίμαχοι της Ορεστιάδας και του Έβρου ήταν συνεπείς στο ραντεβού τους για να τιμήσουν  την μνήμη του φίλου και πρώην συμπαίκτη τους.

Του «αετού» του Ελληνικού βόλεϊ. Του μεγαλύτερου αθλητή που ανέδειξε ο Έβρος και το ελληνικό βόλεϊ. Του Νίκου Σαμαρά… Του αγαπημένου «Σαμ», ο οποίος άνοιξε πρόωρα τα «φτερά» του και πέταξε για μέρη μακρινά.

Μπορεί να πέρασαν 4 χρόνια από τον «μαύρο» Ιανουάριο του 2013, ωστόσο ακόμη και σήμερα ο πόνος για τον χαμό του Νίκου Σαμαρά παραμένει ο ίδιος.

Η συγκίνηση όλων στο «κλουβί» μεγάλη, με τον αγώνα μνήμης να ξεκινά με ενός λεπτού σιγή και το πρώτο σερβίς να δίνεται από τον Γιάννη Κυλίτση που ήταν και είναι ο εμπνευστής της εκδήλωσης.

Ο Δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης που αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή την εκδήλωση απεύθυνε χαιρετισμό, όπως και ο Γιάννης Κυλίτσης και ο Αλέξης Καμπερίδης (γιος του μεγάλου δασκάλου  και προπονητή του ΑΟΟ  Γιώργου Καμπερίδη που για λόγους υγείας δεν μπόρεσε να παρευρεθεί), ενώ αναγνώστηκε και μια επιστολή του Απόστολου Χαριτωνίδη (επίτιμου μέλους των Παλαιμάχων Ορεστιάδας που βρίσκεται στην Μάλαγα και το Παγκόσμιο πρωτάθλημα με την Εθνική Ομάδα Μεταμοσχευμένων Αθλητών).

Το παλιά κλειστό της Ορεστιάδας ξαναγέμισε, με την μπάντα να είναι εκεί για να δίνει τον ρυθμό και τους παίκτες της Εθνικής Παμπαίδων να έχουν την ευκαιρία να δούνε από κοντά αυτούς που έγραψαν ιστορία στο ελληνικό βόλεϊ παίρνοντας εφόδια για την δική τους μελλοντική καριέρα…

Παράλληλα στο κλειστό υπήρχε και φιλανθρωπικός «κουμπαράς» για την ενίσχυση του μικρού Βαγγέλη που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

Για την ιστορία και μόνο η Μικτή Έβρου επικράτησε 2-1 των Παλαιμάχων της Ορεστιάδας.

ΜΕΙΚΤΗ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Γιώργος Τεκτονίδης και Αλέξης Καμπερίδης): Κυλίτσης Γιάννης, Κυριαζλιδης Χρήστος, Ντεβετούδης Νίκος, Γκουτσίδης Δημήτρης, Τεμελούδης Κώστας, Πασαλίδης Γιώργος, Μπάρμπας Διαμαντής, Αθανασιάδης Γιώργος, Σταμπολίδης Νίκος, Σταματόπολυος Μπάμπης, Ρουσσόπουλος Δημήτρης , Διγγελίδης Αθανάσιος, Πεταλωτής Πόλ, Μποζίδης Θοδωρής, Καλμαζίδης Γιάννης, Μητούσης Γιώργος, Παπάζογλου Γιώργος, Κεμανετζής Στέλιος, Τοπαλίδης Δημήτρης, Βλασακίδης Τάσος, Βλασακίδης Δημήτρης, Νεράντζης Δημήτρης, Ντινούδης Κώστας, Τριανταφυλλίδης Γιάννης, Κυργίδης Κώστας.

ΜΕΙΚΤΗ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΕΒΡΟΥ (Σάκης Μουστακίδης):  Κασαμπαλής Αθανάσιος, Μαρίνος Κούλης, Ανδρεάδης Γιάννης, Σιδηρόπουλός Γρηγόρης, Τσακμάκης Παναγιώτης, Καβαρατζής Σταύρος, Ζλατιλίδης Δημήτρης, Αλεξούδης Καλούδης , Τασιούλης Γιάννης.

FOTO by Radioevros.gr

sam-2-2017 sam-3-2017 sam-vasikh-2017 sam-1-2017 sam-4-2017 sam-5-2017 sam-6-2017