ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ο ΣΦΕΕΟΠ τιμά την πρωτοπόρα Εθνική γυναικών του 1974

sfeeop-2015

Με αφορμή την συμπλήρωση 45 ετών από την πρώτη συμμετοχή της Εθνική μας ομάδας γυναικών σε διεθνή διοργάνωση, ο Σύλλογος Φίλων Ελληνικών Εθνικών Ομάδων Πετοσφαίρισης τιμά και βραβεύει τις πρωτοπόρες αθλήτριες σε μια ξεχωριστή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Κυριακής (11:00) στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20, Α’ όροφος).

Μια ιδιαίτερη εκδήλωση του ΣΦΕΕΟΠ όπου θα δώσουν το παρόν οι περισσότερες αθλήτριες της ομάδας του 1974 που συμμετείχε το Βαλκανικό πρωτάθλημα, αλλά και οι προπονητές του τότε αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Εκδήλωση που αναμένεται να αναβιώσουν μνήμες του παρελθόντος και θα βραβευθούν οι αθλήτριες που σε δύσκολες εποχές έβαλαν το δικό τους μοναδικό λιθαράκι στο «οικοδόμημα» του ελληνικού βόλεϊ.

Παράλληλα στο περιθώριο της εκδήλωσης ο ΣΦΕΕΟΠ θα βραβεύσει και τις σημερινές Εθνικές μας ομάδες Ανδρών – Γυναικών για την πρόκρισή τους στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.   

Η ανακοίνωση του ΣΦΕΕΟΠ

Τιμούμε τις πρωτοπόρες αθλήτριες του Ελληνικού Βόλεϊ: 45 χρόνια από την επίσημη πρεμιέρα της Εθνικής Γυναικών

Εκδήλωση προς τιμήν των πρωτοπόρων αθλητριών του Ελληνικού Βόλεϊ οργανώνει ο Σύλλογος Φίλων Ελληνικών Εθνικών Ομάδων Πετοσφαίρισης (ΣΦΕΕΟΠ) με την ευκαιρία της συμπλήρωσης φέτος 45 χρόνων από την πρώτη επίσημη συμμετοχή της Εθνικής Ομάδας Βόλεϊ Γυναικών σε διεθνή διοργάνωση, στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα του 1974.

Για πρώτη φορά θα τιμηθούν οι αθλήτριες που έβαλαν τα θεμέλια της ελληνικής πετοσφαίρισης. Η εκδήλωση θα διεξαχθεί την Κυριακή 19 Μαΐου 2019, ώρα 11:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20, Α’ όροφος), όπου θα βραβευτούν για την προσφορά τους στις Εθνικές Ομάδες παλαίμαχες διεθνείς αθλήτριες της περιόδου, καθώς και οι προπονητές τους και θα παρουσιαστούν μοναδικά ντοκουμέντα για την ιστορία του ελληνικού γυναικείου βόλεϊ.

Οι διεθνείς πετοσφαιρίστριες που θα τιμηθούν είναι: Αναγνωστάκη Όλγα, Αναστασάκη Μαρία, Αποστολάτου Καλλιόπη, Γαλάκου Ειρήνη, Ζέτου Ελένη, Ιωαννίδου Δόξα, Καλατζή Λίτσα, Καλούδη Αικατερίνη, Κοκκάλη Δέσποινα, Κονιόρδου Λυδία, Κούκη Αγγελική, Κουρμούζη Λυδία, Μακαντάση Ασημίνα, Μπαρούμα Μαρία, Παπαδοπούλου Σοφία, Παυλάκου Σοφία, Πικιού Μαρία, Τσακαλίδου Σοφία, Χατζή Κωνσταντία, Ψαθοπούλου Ιωάννα.

Οι προπονητές της Εθνικής Γυναικών που θα τιμηθούν είναι: Γκροζντάνοβιτς Σάββας, Μερκάτης Διονύσης, Μητσοτάκης Χαράλαμπος, Παντελιάς Κυριάκος, Μπεργελές Νίκος, Καμπερίδης Γιώργος.

Στην εκδήλωση θα απονεμηθούν επίσης τιμητικές πλακέτες στις Εθνικές Ομάδες Πετοσφαίρισης Ανδρών και Γυναικών για την πρόκρισή τους στους τελικούς του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Πετοσφαίρισης 2019.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ