ΔΙΕΘΝΗ

Ο Σωτήρης Γκότσης νέος προπονητής της φινλανδικής OrPo

Ο Σωτήρης Γκότσης νέος προπονητής της φινλανδικής OrPo

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο φινλανδικό Οριβέσι, επιμένουν… ελληνικά!

Η γυναικεία τοπική ομάδα εμπιστεύεται ξανά έναν συμπατριώτη μας, με στόχο τη διάκριση. Έπειτα λοιπόν από τη διεθνή πασαδόρο, Όλγα Βεργίδου και τον προποητή, Απόστολο Οικονόμου, η OrPo εμπιστεύεται τις τύχες της στο γνώριμο από την περσινή σεζόν συνεργάτη του Οικονόμου, Σωτήρη Γκότση.

Ο Λαρισαίος προπονητής, που έχει θητεύσει ως βοηθός προπονητή  σε ΜΕΝΤ, Ηρακλή Χαλκίδας και Σαντορίνη, είναι εδώ και λίγες ώρες ο νέος τεχνικός της φινλανδικής ομάδας, που έχει ως στόχο να συνεχίσει την πολύ καλή δουλειά του προκατόχου και συντοπίτη του, που κατέκτησε το Κύπελλο Φινλανδίας και έφτασε στα ημιτελικά του πρωταθλήματος.

“Είναι τιμή μου να προπονήσω την OrPo” άρχισε τις δηλώσεις του για το “βάπτισμά” του ως α’ προπονητής ο Γκότσης και συνέχισε. “Είμαι έτοιμος για μια νέα πρόκληση στην καριέρα μου και να συνεχίσω την πολύ καλή δουλειά του Απόστολου Οικονόμου στο Orivesi. Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω για όλες τις επιτυχίες που είχαμε εδώ και χρόνια και για την τέλεια συνεργασία που είχαμε.  Οι επιτυχίες της περασμένης σεζόν βασίστηκαν στο άριστο ομαδικό πνεύμα, στην υψηλής ποιότητας ομαδική εργασία και στη βελτίωση των αθλητριών, μέσω τη σκληρής δουλειάς. Η OrPo προσφέρει όλες τις προϋποθέσεις που χρειάζεται ένας προπονητής και οι αθλήτριες όταν εργάζονται σε υψηλό επίπεδο και με ποιότητα. Υποσχόμαστε να συνεχίσουμε με την ίδια φιλοσοφία στην προσεχή σεζόν, ώστε η ομάδα να διεκδικήσει τους κορυφαίους στόχους της”.