DARK ROOM

Ο Σπιριντόνοφ έδειξε την ανθρώπινη πλευρά του σε άπορη 11χρονη

Ο Σπιριντόνοφ έδειξε την ανθρώπινη πλευρά του σε άπορη 11χρονη

Μπορεί να είναι, με διαφορά το μεγαλύτερο… μουρλοκομείο του παγκόσμιου βόλεϊ, αλλά με μία κίνηση που έκανε τελευταία, απέδειξε πως είναι πάνω από όλα άνθρωπος.

Ο λόγος για τον διεθνή άσο της Ουράλ Ούφα, Αλεξέι Σπιριντόνοφ, ο οποίος βοήθησε μια νεαρή άπορη αθλήτρια να ντυθεί ενόψει της νέας σεζόν με την ομάδα Kostroma.

Η 11χρονη Anastasia Dakhina που χαϊδευτικά την αποκαλούν “Mash”, προέρχεται από μία πολύ φτωχή οικογένεια, με τη μητέρα της να μην εργάζεται , λόγω αναπηρίας. Καθημερινά στο σπίτι τα φέρνουν βόλτα με πολύ ζόρι και η αγορά αθλητικού εξοπλισμού ήταν ένα υπερβολικό έξοδο, για να καλυφθεί, προκειμένου η νεαρή ταλαντούχα αθλήτρια να συνεχίζει να παίζει βόλεϊ.

Ωστόσο, με πολλά ατομικά βραβεία στη συλλογή της, η μικρή (1,66μ και Νο παπουτσιού 40) Mash απηύθυνε έκκληση μέσω Ιnstagram, σε όποιον μπορεί να τη βοηθήσει να αγοράσει παπουτσια και ρούχα.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mash/Мэш (@mash_breaking) στις

Όταν έφτασε αυτή η ιστορία στα αυτιά του Σπιριντόνοφ, ο διεθνής άσος ήρθε σε επαφή με την οικογένεια της μικρής και ανέλαβε ο ίδιος να μεσολαβήσει για να της εξασφαλίσει τον απαραίτητο αθλητικό της εξοπλισμό.

“Φίλοι μου! Χάρη σε όλους όσους βοήθησαν με τις πληροφορίες του η μικρή Μash στο μέλλον θα ντύνεται από την Puma, ενώ θα φορά παπούτσια της Mizuno. Ας σταθούμε όλοι στα προβλήματα των άλλων ανθρώπων. Καλή τύχη σε όλους! “, έγραψε χαρακτηριστικά ο Σπιριντόνοφ.

spiridonov_mash