ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Ο τίτλος στην ΑΕΚ

Ο τίτλος στην ΑΕΚ

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κορασίδων της ΕΣΠΑΑΑ πανηγύρισε η ΑΕΚ καθώς οι «κιτρινόμαυρες» επικράτησαν στον μεγάλο τελικό του Final 4 τον Ηρακλή Κηφισιάς με 3-1 παίρνοντας τον τίτλο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μετά την μεγάλη νίκη της επί του ΑΟΝ Βύρωνα η ΑΕΚ συνέχισε την εντυπωσιακή της πορεία στο Final 4 Κορασίδων της ΕΣΠΑΑΑ που φιλοξενήθηκε στο γήπεδο του Ζωγράφου

Με κορυφαία την Ζωή Φάκη που αναδείχθηκε και MVP του τελικού η ΑΕΚ επικράτησε 3-1  του Ηρακλή Κηφισιά και πλέον το τμήμα των Ακαδημιών βόλεϊ του «δικεφάλου» εξασφάλισε τη συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων (16 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας).

Οι μικρές –μεγάλες της ΑΕΚ γνώρισαν την αποθέωση από τους φίλους της Ένωσης που βρέθηκαν στο γήπεδο και χειροκρότησαν τις προσπάθειές τους, ενώ η στιγμή της απονομής ήταν μοναδική με τους «κιτρινόμαυρους» φιλάθλους να ανάβουν καπνογόνα και να δημιουργούν ατμόσφαιρα Νέας Φιλαδέλφειας.

Κάτι που ευχαριστήθηκαν και οι μικρές της ΑΕΚ που όλες μαζί ανανέωσαν το ραντεβού τους για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα με στόχο να διεκδικήσουν και εκεί την διάκριση.