CHAMPIONS LEAGUE

Ο Τζούριτς με την γαλανόλευκη (FOTO)

Ο Τζούριτς με την γαλανόλευκη (FOTO)

Ο τελικός της Κρακοβία έφερε χαμόγελα για τους Ρώσους της Καζάν και απογοήτευση στους Ιταλούς της Τρεντίνο με τον Δημήτρη Τζούριτς να έχει αγκαλιά την ελληνική σημαία στις απονομές των μεταλλίων και να μιλά στα Ιταλικά ΜΜΕ με την γαλανόλευκη.

Το όνειρο της κατάκτησης του Τσάμπιονς Λιγκ για τον Δημήτρη Τζούριτς έμεινε για μια ακόμη χρονιά ανεκπλήρωτο, ωστόσο ο διαγώνιος της Τρεντίνο παρά την πικρία του είχε συμπαραστάτες τους δικούς του φίλους που ταξίδεψαν από την Ορεστιάδα για να τον παρακολουθήσουν στο Final 4.

Η χαρά των ημιτελικών εξελίχθηκε σε απογοήτευση στον τελικό, όμως ο Έλληνας άσος κρατώντας την ελληνική σημαία έδειξε έτοιμος να διεκδικήσει του χρόνου το… “ιερό δισκοπότηρο” του Ευρωπαϊκού βόλεϊ.

tzurits-konstantinidis-rento-poland-2016dhmhtrhs-konstantinidis-aoo-2016

Η φωτογραφία του Τζούριτς με τον Δημήτρη και Γιώργο Κωνσταντινίδη μπορεί να μην είχε λάμψη χρυσού από το μετάλλιο που είχε περασμένο στο στήθος του, αλλά τα μπράβο από τους Θρακιώτες έδωσαν χαρά και κουράγιο στον “Μήτσο” που ήταν εκ των πρωταγωνιστών του τελικού σε ένα κατάμεστο γήπεδο…

Ο Τζούριτς δεν άφησε στιγμή την σημαία της Ελλάδας και μάλιστα στις δηλώσεις του στα τηλεοπτικά δίκτυα είχε πάνω του την γαλανόλευκη κάνοντας για πολλοστή φορά όλους μας υπερήφανους…

FOTO FINAL 4 CHAMPIONS LEAGUE

champions-league-poland-2016 kraiova-poland-2016 mhtsos-tzoyrits-telikos-champions-league-2016