ΔΙΕΘΝΗ

Ο Ζαγκούμνι επιστρέφει εκεί που όλα ξεκίνησαν (φωτ)!

Ο Ζαγκούμνι επιστρέφει εκεί που όλα ξεκίνησαν (φωτ)!

Κάτοικος Βαρσοβίας και μαχητής στην ομάδα του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου θα είναι την ερχόμενη σεζόν ο παγκόσμιος πρωταθλητής, Πάβελ Ζαγκούμνι, ο οποίος επιστρέφει στον τόπο από όπου ξεκίνησε την καριέρα του.

Τη Δευτέρα (25/5) ο 38χρονος διεθνής πρώην πασαδόρος της Κόζλε Κεντζερζίν και του Παναθηναϊκού υπέγραψε το μονοετές του συμβόλαιο παρουσία πληθώρας δημοσιογράφων αφού η είδηση της μεταγραφής του και κυρίως της επιστροφής στην ομάδα από όπου… όλα ξεκίνησαν είναι από τα πρώτα θέματα στα πολωνικά μίντια!

zagumny1

Η πρόεδρος της ομάδας, Γιολάντα Ντολέκα τον καλωσόρισε λέγοντας: “Ο Πάβελ στη Βαρσοβία ξεκίνησε την καριέρα του και στη Βαρσοβία θα την τελειώσει. Εδώ και καιρό αγωνιζόμασταν γι’αυτό και τελικά το πετύχαμε. Ένας τέτοιος αθλητής είναι πραγματική απόλαυση. Δεν θα κρυφτώ ότι  Πάβελ δεν θα πλαισιώνεται με άλλους σταρ στην ομάδα αλλά με νεαρούς, ταλαντούχους βολεϊμπολίστες. Εύχομαι η εμπειρία του, τα προσόντα του και η προσωπικότητά του θα βοηθήσουν αυτά τα παιδιά να εξελιχούν”.

zagumny2

Ικανοποίηση και από την πλευρά του “Guma” ο οποίος σχολίασε: “Είναι η μέρα μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω ξανά στην Βαρσοβία. Είμαι ενθουσιασμένος με τη συνέντευξη Τύπου και τη θερμή υποδοχή. Ανυπομονώ για τη νέα σεζόν. Δεν θέλω να είμαι μέντορας αλλά απλός μαχητής. Ωστόσο, με μεγάλη χαρά θα βοηθήσω τα νέα παιδιά”.

ΔΙΕΘΝΗ
28/03/2024

Με 5ετές συμβόλαιο «δένει» τους διεθνείς η Βουλγαρία – «Κόβεται» όποιος θέλει να πάει διακοπές με τη γυναίκα του!

Υπογραφή 5ετούς συμβολαίου με τους αθλητές -αθλήτριες των Εθνικών ομάδων της Βουλγαρίας σχεδιάζει να υπογράψει η Βουλγαρική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, με...